Services

Recruitment Services

Werving & Selectie

Op zoek naar Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/EA en Projectmanagement talent voor uw organisatie?

Voor dit soort vacatures zoekt u de beste kandidaat. Een ervaren professional met de juiste houding en kwalificaties die daarnaast ook goed past qua fit met uw organisatie. Daarbij kijken wij zeker ook naar de balans tussen enerzijds de gewenste ervaring die de nieuwe collega moet meebrengen; anderzijds proberen voor de werkzoekende een organisatie en functie te vinden waarin voor hem/haar een zekere uitdaging zit. Voor beiden dient er een win-win situatie te zijn; in de praktijk is gebleken dat hiermee beide partijen het meest optimaal werken en er kan worden uitgekeken en de basis is gelegd voor een duurzame relatie.

Bij Servicing You richten we ons met werving & selectie op het invullen van uiteenlopende Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/EA en Projectmanagement vacatures. Om de beste match voor u als opdrachtgever te kunnen maken is openheid van groot belang. Servicing You dient in kennis te worden gesteld van alle relevante informatie over uw organisatie, de interne cultuur en de in te vullen functie. Open communicatie, vertrouwen en het nakomen van afspraken van beide kanten spelen daarin een cruciale rol. Daarbij neemt Servicing You uitsluitend opdrachten aan die zij succesvol denkt te kunnen volbrengen. 

Voorbeelden van ingevulde posities

Een greep uit de vacatures die wij eerder hebben ingevuld bij uiteenlopende organisaties (van MKB tot multinational): General Manager, CFO, Country Director, Finance Director, Group Controller, Manager Finance & Control, Manager Business Control, Project Controller, Senior Business Controller, Business Analist, Project- en Programma Manager, Markering & Communicatie Specialist, Arbeidscommunicatie Specialist, HR Manager, HR Business Partner, Recruiter, Personal/Executive/Virtual Assistant, Project Traffic Manager, Marketing Manager, Marketing Communications Manager, Corporate Communications Manager, Sales Director, Sales Manager, Kandidaat Notaris, Legal Counsel, Paralegal.

Waarom Servicing You inzetten? 

 • Breed netwerk van kandidaten in Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA en Projectmanagement zie LinkedIn
 • Jarenlange ervaring in werving en selectie van uiteenlopende professionals 
 • Netwerk van ervaren samenwerkingspartners (incl. coaching & assessments)
 • Flexibel en snel 
 • Inhoudelijk sparringpartner op elk niveau 
 • Aantrekkelijke voorwaarden 
 • Heldere propositie 
 • Transparant werkwijze 
 • Accuratesse en afspraak = afspraak.


Werkwijze Servicing You

Timing is key. Hierin onderscheidt Servicing You zich door gedegenheid en snelheid van de research en de toegevoegde waarde van haar netwerk.

 • Intake gesprek bij opdrachtgever om de organisatie en haar cultuur te leren kennen
 • Opstellen van het gewenste functieprofiel i.s.m. opdrachtgever 
 • Servicing You zoekt, benadert en beoordeelt kandidaten 
 • Voorstellen van geschikte kandidaten 
 • Inplannen intakes m.b.t. kandidaten die opdrachtgever graag wil spreken 
 • Prepareren van kandidaten voor succesvolle intake gesprekken
 • Begeleiden van kandidaat en opdrachtgever met als doel soepele indiensttreding
 • Aanleveren van referenties en dergelijke aan opdrachtgever 
 • Monitoren van on-boarding kandidaat bij opdrachtgever
 • Na ca. 3 maanden tussentijdse evaluatie met opdrachtgever en/of aangestelde kandidaat.

Werving & Selectie Fee

Bij Servicing You garanderen we een succesvolle invulling van uw Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA en Projectmanagement vacatures binnen een periode van twee maanden. In ruil daarvoor vragen we een exclusieve commitment zowel vanuit opdrachtgever alsook vanuit onze kandidaten. Als bureau fee hanteren we een vast percentage van het bruto jaarinkomen van de geworven kandidaat, inclusief vakantiegeld, excl. variabele beloningen. Daarnaast behoudt Servicing You altijd het contact met beide partijen en vindt na enkele maanden standaard een tussentijdse evaluatie plaats. 

Wil je meer weten over onze recruitment services voor permanente oplossingen?

Bel dan naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489

Dirk Rozemeyer

Dirk Rozemeyer MBA

Wat anderen zeggen…

Dirk heeft mij wederom heel goed geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging nadat hij mij in 2016 was aanbevolen en geholpen heeft om cv in een nieuw jasje te steken wat destijds leidde tot een mooie baan, maar die nu door een reorganisatie kwam te vervallen. Wederom toonde Dirk zijn doortastendheid en kennis van de markt, introduceerde mij bij een gerenommeerde werkgever en hield mij constant op de hoogte. Ik kan Dirk dan ook sterk aanbevelen aan zowel werkgevers als kandidaten.

Klaas van Blanken

Controller

Dirk is een prettige persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt. Hij heeft kennis van zaken, is betrokken en heeft goed inzicht in de wensen van mij als kandidaat. Dit resulteerde voor mij in een perfect match!

Rosalie Wesseling

Senior Kandidaat-Notaris

Dirk heeft mij geplaatst bij BTC als Finance Manager. Dirk heeft een open communicatiestijl en is een recruiter die het financiële vak kent en daardoor goed de vertaalslag tussen het gevraagde vanuit de werkgever en de kandidaat kon leggen. Tevens heb ik Dirk leren kennen als een recruiter die je goed op de hoogte houdt over de voortgang van het proces en persoonlijk contact zoekt. Kortom; ik heb het proces met Dirk als prettig, open en eerlijk ervaren.

Paul Alderden

Manager Finance, Inkoop & Logistiek