Positie

Online & Offline Positioneren

Naast onze kernactiviteiten – het bieden van interim- & recruitmentoplossingen voor midden- & hoger kader functies – biedt Servicing You tevens de volgende additionele diensten aan voor hen die niets aan het toeval willen overlaten en graag zich graag op een professionele wijze in de markt willen zetten, daartoe hebben wij onderstaande optimalisatie diensten beschikbaar die bijdragen aan een significant betere propositie van jou als opdracht- / werkzoekende.

Offline Optimalisatie (CV)

Het zoeken naar een nieuwe interim opdracht of vaste baan begint met het perfect op orde hebben van je Curriculum Vitae. Deze basis hygiëne dient van uitmuntende kwaliteit te zijn, volledig, foutloos, een overzichtelijke lay-out te hebben en dient tot slot in een aantal pagina’s aan te geven wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en waarom jij dé ideale kandidaat bent voor die bepaalde functie bij die bepaalde opdracht- of werkgever. Servicing You heeft hierin vele jaren ervaring opgedaan en weet vanuit de markt wat opdracht- en werkgevers als aangenaam ervaren. Benieuwd naar wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Online Positionering (LinkedIn)

Naast je bovenstaand beschreven basis (lees: CV), is het vandaag de dag erg belangrijk om je social media profiel óók goed op orde te hebben. Voor zakelijk gebruik is LinkedIn veelal het meest gebruikte medium dat door potentiële opdracht- en/of werkgevers wordt gebruikt en gecontroleerd aan de hand van je (offline) CV. Vandaar dat een juiste aansluiting van je offline profiel op je online profiel van groot belang is; hierin zouden geen afwijkingen naar voren mogen komen. Daarnaast lezen we maar al te vaak in de pers, dat er nog steeds veel mensen zijn die ‘onhandig’ met hun privé gegevens op hun social media (Instagram, Facebook, Twitter, SnapChat, TikTok, etc) omgaan. Wil je weten wat Servicing You hierin voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Iets voor jou? Wil jij hulp?

Gedurende het afgelopen decennium hebben wij als ervaren bemiddelaar voor Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/EA/VA en Projectmanagement professionals honderden zo niet duizenden CV’s voorbij zien komen en hebben op basis daarvan een handzaam format ontwikkeld dat in de praktijk door opdracht- en werkgevers als zeer prettig wordt ervaren en daarnaast bijdraagt aan een geslaagde presentatie van jou als ervaren professional. Dit in combinatie met een LinkedIn Optimalisatie advies op maat, maakt je online positionering, bekendheid en vindbaarheid op het internet/LinkedIn daarbij stukken groter. Hetgeen de kans voor jou op een nieuwe interim opdracht of baan dan ook aanmerkelijk vergroot. Nu je mogelijk actief op zoek bent naar een nieuwe opdracht of baan, is dit dan ook het juiste moment om daar wat aan te (laten) doen. 

Standaard hanteren wij voor het optimaliseren van je offline en online positionering een vast tarief ongeacht de lengte van iemands carrière. Daarbij geldt, dat het de sterke voorkeur geniet om zowel je offline in combinatie met je online profiel te optimaliseren.

Wil je meer weten over onze offline & online positionerings dienstverlening?

Bel dan naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489. 

Wat anderen zeggen…

Met behulp van het LInkedIn Optimalisatie-Advies heb ik mijn profiel een compleet nieuwe en meer professionele uitstraling kunnen geven. Daarnaast heeft Dirk op professionele en kritische wijze bijgedragen aan het verbeteren en actualiseren van mijn CV. Hierdoor is de vindbaarheid, aantrekkelijkheid en effectiviteit van mijn profiel en CV sterk verbeterd.

Fedde Kingma

Manager CDD

Dirk is iemand die iemand net dat stapje extra doet die je nodig hebt. Dirk kan ik bij iedereen van harte aanbevelen.

Kees Schipper

Business Proces Consultant a.i.

Na lange tijd weer solliciteren, dan is het erg prettig als er iemand kritisch naar je LinkedIn profiel en cv kijkt. Dirk heeft mij hierbij zeer goed en op een prettige wijze advies gegeven!

Guy Melis

C.O.O.