Services

Interim Recruitment

Snel een ervaren Interim Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/EA/VA of Projectmanagement kandidaat nodig?

Servicing You ondersteunt haar opdrachtgevers van MKB tot multinational in zowel de profit als ook non-profit sector van uitstekende tijdelijke oplossingen. Hierbij wordt altijd gekeken naar wat de opdrachtgever verlangd en wat de reden van het ontstaan van deze tijdelijke functie. Of het nu komt door uitval, of vanwege het opvangen van piekbelastingen op de afdeling, of het ondersteunen bij het doorvoeren van een gewenste transitie of het waarnemen van iemand met zwangerschapsverlof of ziekte. Voor elke vraagstuk leveren wij de passende interim oplossing! 

Dat doen wij voor onze opdrachtgevers in de sectoren: FMCG, ICT, Industrie, Logistiek, Energie, Advocatuur & Notariaat, Financiële & Zakelijke Dienstverlening, Verzekeraars, Media, Vastgoed en Accountancy & Advies organisaties. Binnen al deze sectoren en daarbuiten zorgt Servicing You dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Door middel van ons uitgebreide netwerk van kundige interim specialisten zijn wij goed in staat snel in te springen op uw tijdelijke capaciteitsbehoefte. Voor een optimale match is het van belang, dat de mix van snelle beschikbaarheid, kundigheid van de kandidaat en passendheid bij uw organisatie optimaal is. Wij streven altijd naar een balans waarin opdrachtgever is gediend van de gewenste oplossing en kandidaat is gediend van een mooie uitdaging. Gelukkig zien steeds meer opdrachtgevers er de meerwaarde van in om interimmers niet alleen maar in te huren voor hun expertise van gisteren maar ook om een bijdrage te leveren aan de ambities van de betreffende interimmer voor de morgen. 

Wij zorgen voor de optimale match

Uitgangspunt voor het invullen van een interim opdracht is een heldere opdrachtomschrijving; daarnaast leggen wij de wensen en ambities van onze interim kandidaten. Naast de harde criteria, zoals de gegevens in het CV, kijken we met name ook naar de soft skilss van de betreffende interimmer en of wij een klik zien met de cultuur van uw organisatie. Aan de eisen van onze opdrachtgevers doen wij geen concessies; aan de wensen zit ruimte voor soms verrassende interim kandidaten. Bij ons geldt, dat wij bij een voor te stellen interimmer altijd een stevige check hebben gedaan op zijn/haar: meerjarige interim ervaring, goede communicatieve en sociale vaardigheden, eventueel ruime ervaring binnen de branche van uw organisatie evenals het betreffende vakgebied en daarnaast een aantal goede referenties.

Werkwijze Servicing You

Timing is key. Hierin onderscheidt Servicing You zich door gedegenheid en snelheid van de research en de toegevoegde waarde van haar netwerk.

  • Intake gesprek bij opdrachtgever om de organisatie en haar cultuur te leren kennen
  • Bespreken opdrachtomschrijving met opdrachtgever en eventueel aanvullen met suggesties 
  • Servicing You zoekt, benadert en beoordeelt interim professionals 
  • Aanbieden van interim kandidaten d.m.v. actueel CV, persoonlijke onderbouwing door interimmer, tarief en beschikbaarheid
  • Indien wenselijk overlegt Servicing You referenties aan opdrachtgever
  • Afstemmen met opdrachtgever ten aanzien van inplannen intake gesprek met interimmer(s)
  • Voorbereiden/prepareren van interim kandidaten op gesprek met opdrachtgever
  • Terugkoppelingen vanuit opdrachtgevers bespreken met interim kandidaten. 
  • Met door opdrachtgever gekozen interimmer die de opdracht krijgt gegund zal kort na de start een opdrachtdefinitie (kader) worden opgesteld in aanwezigheid van opdrachtgever, interim professional en Servicing You 
  • In het kader van lange termijn opdrachtgever- én interim kandidaat tevredenheid, is een tussentijdse opdrachtevaluatie na 3 maanden een vast onderdeel en nazorg vanzelfsprekend een vast onderdeel van onze gestructureerde aanpak. Derhalve zal Servicing You in contact blijven met opdrachtgevers en de bij haar geplaatste interim professional(s) om zo op de hoogte te blijven van de wederzijdse ervaringen. 

Duidelijkheid over en weer

Bij Servicing You gaan we voor uitdagende en passende opdrachten die interim kandidaten bij onze opdrachtgevers kunnen uitvoeren. De afgelopen jaren hebben wij voor Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/EA en Projectmanagement meerdere interimmer succesvol ingezet. Uitgangspunt is dat wij graag interimmers willen inzetten die ambitieus zijn en daarnaast ook hun concrete expertise kunnen inbrengen. Wij streven hierin graag naar een win-win situatie: zowel voor opdrachtgever alsook voor interimmer. 

De opdrachten variëren van enkele weken tot bijna 2 jaar binnen de sectoren FMCG, ICT, Industrie, Logistiek, Energie, Advocatuur & Notariaat, Financiële & Zakelijke Dienstverlening, Verzekeraars, Media, Vastgoed en Accountancy & Advies. Wij zijn nationaal actief waarbij het merendeel van onze opdrachtgevers zich in de Randstad bevindt; echter hebben we onlangs ook een interim opdracht op Curaçao ingevuld.

Ben je – binnenkort – beschikbaar voor een nieuwe opdracht op je vakgebied, schrijf je dan in zodat wij contact met je kunnen opnemen ten aanzien van je wensen. Bij Servicing You houden we naast het invullen van mooie opdrachten met interimmers bij onze opdrachtgevers ook van duidelijkheid ten aanzien van de inhuur.

Als bemiddelende partij werken wij met een standaard fee ongeacht de lengte van iemands carrière; alvorens je wordt aangeboden zijn wij hier altijd transparant in, naar elkaar. Ook goed om te vermelden is, dat Servicing You altijd – met name op verzoek van vele opdrachtgevers – met all-in uurtarieven (lees: incl. reiskosten woon-werk), excl. BTW werkt. Tot slot behoudt Servicing You altijd het contact met beide partijen gedurende de opdracht en vind na enkele maanden standaard een tussentijdse evaluatie plaats en op het eind een einde opdrachtevaluatie. 

Wil je meer weten over onze recruitment services voor tijdelijke oplossingen?

Bel dan naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489

Dirk Rozemeyer

Dirk Rozemeyer MBA

Wat anderen zeggen…

Dirk was incredibly helpful when I was looking for a new assignment. He is the perfect professional to mediate between an interim employee and a company. I would definitely recommend him!!

Odile Bocxe

Manager HR Business Connect a.i.

Dirk is mij blijven volgen na een positieve eerdere detachering. Daardoor kon hij, na afronding van mijn opdracht, mij alweer een volgende opdracht aanbieden. Dirk is een prima verbinder die luistert naar alle wensen en daarbij vervolgens een passende opdracht zoekt. Dirk is snel met terugkoppeling vragen en geven en houdt doorlopend contact. Kortom, het is heel prettig om met Dirk samen te werken.

Annelieke Blom

HR-Professional a.i.

Voor het combineren van een professionele houding en een informele sfeer ben je bij Dirk aan het juiste adres. Hij is kundig en behartigt de belangen van beide partijen. Precies zoals het hoort te zijn. Absoluut een aanrader voor bemiddeling en interim opdrachten.

Olaf Pas

Interim-projectmanager