About

Servicing You

Als headhunter onderscheidt Servicing You zich in de bemiddeling van ervaren Financiële, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal, PA/Executive Assistants en Projectmanagement professionals voor verschillende branches. Zij biedt daartoe interim- en recruitment oplossingen voor midden en hoger kader posities bij haar opdrachtgevers. Servicing You is ontstaan vanuit de passie om mensen bij elkaar te brengen. Zij voorziet u van de beste kandidaten voor uw openstaande vacatures. Dit bereikt zij op efficiënte wijze zonder in te boeten op de hoge kwaliteit en dienstverlening dankzij haar kernwaarden. Zie daarvoor de uitgebreide lijst aan aanbevelingen van kandidaten en opdrachtgevers verderop in dit profiel.

Als career coach adviseer ik professionals en executives die de best mogelijke individuele begeleiding wensen gedurende hun sollicitatietrajecten & loopbaan. Met name mijn sterke recruitment DNA en up-to-date markt- en sectorkennis onderscheidt mij significant van de traditionele adviseurs.

In mijn vrije tijd vind je me – ook als vrijwilliger – op het hockeyveld bij LOHC of op de golfbaan. Daarnaast heb ik een voorliefde voor heerlijk eten, koken, reizen en importeer ik fantastische Italiaanse olijfolie, die de meesten van jullie al hebben geproefd. Door het realiseren van de juiste (interim of permanente) match gaat de motor van opdrachtgever soepeler draaien.

Onze missie, visie en meer…

Sinds 2012 onderscheidt Servicing You zich in de arbeidsbemiddeling van ervaren professionals voor Finance, HR, Marketing & Communicatie, Sales, Legal; PA/EA en Projectmanagement functies voor verschillende branches. Zij biedt daartoe interim- en permanente recruitment oplossingen voor midden- & hoger kader posities. Wij opereren vanuit Oegstgeest, nabij Leiden.

Servicing You is ontstaan vanuit de passie om kandidaat en opdrachtgever bij elkaar te brengen. Door middel van actief luisteren en oprechte interesse in de drijfveren van kandidaten en opdrachtgevers hebben wij de afgelopen jaren veelvuldig uitstekende matches verzorgd, getuige de vele aanbevelingen

Onze missie

Het is onze missie opdrachtgevers te voorzien van de beste kandidaat binnen afzienbare tijd voor hun tijdelijke of permanente personele vraagstuk! Dit bereiken we op efficiënte wijze zonder in te boeten op de hoge kwaliteit van onze dienstverlening waarmee wij zowel voor opdrachtgevers alsook voor kandidaten duurzame oplossingen bieden waarmee beiden geholpen zijn.

Onze visie

Het is onze visie to make others (kandidaten én opdrachtgevers) happier, healthier and succesful te laten zijn. Hoe we dat doen? Met onze hieronder vermelde duidelijke kernwaarden en werkwijze.

Onze kernwaarden

  • Passie, persoonlijke gedrevenheid om complementaire verbindingen te leggen
  • Vakmanschap, ervaren in de bemiddeling voor midden en hoger kader posities
  • Duurzaamheid, klantgerichte samenwerking geënt op een duurzame relatie
  • Resultaat, onze drijfveer met als doel uiterst tevreden opdrachtgevers en kandidaten
  • Eenvoud, geen ingewikkelde verhalen, u zoekt goede kandidaten, wij stellen die aan u voor
  • Transparantie, heldere processen, frequente terugkoppeling en snelle resultaten 

Onze werkwijze

In mijn werk streef ik altijd naar “To do a common thing uncommonly well, brings success!” by Henry John Heinz

Hoe ik dat realiseer? Door middel van:

  • Gedrevenheid, om altijd tot het beste resultaat te komen;
  • Passie, om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en (interim) kandidaat;
  • Wendbaarheid,  mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen in de markt (being agile).

Dirk Rozemeyer

Dirk Rozemeyer MBA