Ervaren Investment Manager, Apeldoorn/hybride, 32-40 uur p/w

Deze opdrachtgever heeft ruimte voor een ervaren Investment Manager (32-40 uur p/w) met actuele kennis van vernieuwende energie.

Ben jij als persoon verbindend – proactief – commercieel en communicatief sterk? Je bent een verbinder, de schakel tussen de ontwikkeling van projecten en de daadwerkelijke investering. Jij bent aan zet om innovatieve businesscases op te werken zodat deze financierbaar zijn. Is deze rol jou op het lijf geschreven? Dan komen zij graag met jou in contact om te bekijken of jullie een match zijn.

Standplaats: Apeldoorn (hybride werken is bij ons de norm)

Werkgebied: Gelderland en Overijssel

Salaris: voor een ervaren Investment Manager ligt het salaris bij aanvang tussen de € 5.400,- en € 7.000,- bij een fulltime (40 uur) dienstverband.

 

Wat ga je doen:

 • Je hebt je eigen leads en bent verantwoordelijk voor het investeringsproces
  • risicoanalyse, due diligence, structureren van de investering, zorg dragen voor goede interne en externe rapportages en goedkeuringen.
 • Je begeleidt en beheert deze investeringen, met als doel bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen en de revolverendheid van de financiële middelen;
 • Je werkt op een plezierige en constructieve wijze samen met onze andere business units en externe partners om projecten in de energiesector zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen.

Met het team Energy & Circulaire Economie werk je samen aan de financiering van de energietransitie en de circulaire economie van Oost-Nederland. Met investeringen in bewezen duurzame energie-technologieën op korte termijn en innovaties op de langere termijn, leveren ze een bijdrage aan de hierbij behorende doelstellingen van de provincies Gelderland en Overijssel.

 

Als persoon voldoe je aan het volgende:

 • ben je zelfstandig, initiatiefrijk, voortvarend en open minded;
 • heb je passie voor de techniek achter de ideeën m.b.t. vernieuwende energie;
 • zie je kansen en mogelijkheden maar zorg je ook dat je de risico’s goed in beeld hebt;
 • leg je van nature makkelijk contact, richt je je op een goede relatie en heb je oog voor de belangen van de diverse partijen waarmee je samenwerkt;
 • ben je een verbinder en zie je alle mogelijke kruisbestuivingen binnen jouw en ons netwerk snel voor je;
 • je bent resultaatgericht, goed georganiseerd en commercieel ingesteld ook beschik je over een goede dosis ondernemerschap, ben je analytisch sterk en oplossingsgericht.

 

Wat breng je mee:

 • WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
 • financieringskennis en ervaring met dealstructurering;
 • kennis van het venture capital werkveld;
 • Min. 4 jaar relevante werkervaring zodat je goed en vertrouwd aan kunt schuiven bij de verschillende partijen, in zowel de ontwikkelings- als de onderhandelingsfase.

 

Jij en deze opdrachtgever?

Zoek je een organisatie waar jij de ruimte en mogelijkheden krijgt om door te groeien en je verder te ontwikkelen op zowel persoonlijke als professioneel vlak? Maak dan kennis met hen. Zij staan voor ontwikkeling van hun medewerkers. Daar bijkomend bieden zij uiteraard een passend salaris met mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Waar kom je terecht?

Deze klant is dé ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Gelderland en Overijssel. Zij helpen ondernemers naar hun volgende doorbraak op het gebied van Food, Health, Tech, Energy &  Circulaire Economie. Dit doen zij onafhankelijk, met kennis en publieke middelen, verstrekt door hun opdrachtgevers. Dat zijn de provincies Gelderland en Overijssel en het ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Of met middelen van de EU, stimuleringsprogramma’s en fondsen die door de samenleving zijn opgebracht.

 

Pas jij bij deze opdrachtgever?

Bij hen werken ondernemende, nieuwsgierige mensen met veel kennis en kunde. Mensen die omkijken naar elkaar, betrokken en enthousiast zijn en maatschappelijk betrokken zijn. Als organisatie zijn ze continue in beweging. Daarom hebben zij mensen nodig die uitdagingen aan durven te gaan. Toekomstmakers, vooruitdenkers en -doeners! Mensen die verantwoordelijkheid voelen en nemen, zich laten zien en horen. En die samenwerken vanzelfsprekend vinden om te komen tot de beste oplossingen. Combineer jij jouw kennis van zaken met de mentaliteit om deze klant, de regionale economie en jezelf vooruit te brengen? Dan krijg je daar bij hen alle ruimte en mogelijkheden voor.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Wil jij graag als ervaren Investment Manager bij deze mooie betekenisvolle opdrachtgever aan de slag binnen het Energy & Circulaire Economie team? Stuur dan per omgaande je actuele CV en persoonlijke onderbouwing naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.