Communicatie Stagiair, Leiden, 24-36 uur p/w

Voor de afdeling Communicatie van de maatschappelijk betrokken opdrachtgever binnen de gezondheidszorg zoeken we een enthousiaste en leergierige Communicatie Stagiair(e) voor 24-36 uur p/w (dagen in overleg). Standplaats is Leiden. Gewenste periode: 20 weken.

Het team Communicatie zoekt een Stagiair die naast een vlotte pen ook veel affiniteit heeft met social media om hen onder andere te helpen hun socials verder te ontwikkelen! Samen bouwen zij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in het communicatie vak én mee kunt helpen aan hun ambitie om verder te groeien op social media gebied. Op social media willen zij, zeker in deze tijd, hun doelgroepen steeds beter van dienst zijn en ze hebben dan ook steeds meer interactie met hun volgers op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.  

Wat ga je bij hen doen?
•    Je denkt mee over hun social mediakanalen en helpt hen Facebook, Twitter en Instagram verder te ontwikkelen
•    Je schrijft en/of redigeert teksten die kunnen worden gebruikt voor op hun website, het intranet of de social mediakanalen
•    Je mag een online campagne uitwerken/plan maken/uitvoeren
•    Je monitort hun socials
•    Je gaat veel met Obi4wan werken; ken je dit programma nog niet dan leren zij je hoe het werkt. 

Zie jij deze werkzaamheden wel zitten? Kom dan ervaring opdoen binnen dit Communicatie team!

Wie ben jij?
•    Je volgt een HBO- of MBO-communicatie opleiding (graag komen wij in contact met een 2e of 3e jaars Communicatie student; let op dit baan is niet geschikt voor een afstudeerstage)
•    Je houdt van schrijven en doet dit in foutloos Nederlands
•    Je bent nieuwsgierig aangelegd en je werkt nauwkeurig
•    Je ben creatief en bedenkt originele ideeën en oplossingen.

Wat bieden zij jou?
Deze maatschappelijk betrokken organisatie binnen de gezondheidszorg biedt jou een leerzame stageplek in een leuk en hecht team met goede begeleiding door één van hun Communicatieadviseurs. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De stage is voor 24-36 uur p/w waarbij we de werkdagen in overleg bepalen. De standplaats is Leiden, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. De startdatum bepalen we samen met jou, afhankelijk van je lesrooster. Je ontvangt een stagevergoeding van € 259,63 bruto per maand (bij 36 uur). 

Over deze opdrachtgever 
Zij werkt voor 18 gemeenten in de regio Hollands Midden. Hierbinnen zijn de taken verdeeld over de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD), de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) en het Zorg- en Veiligheidshuis (ZVH). 
Deze opdrachtgever is een organisatie met ca. 1.200 medewerkers in dienst. Zij worden centraal ondersteund door de Centraal Ondersteunden Diensten en de Concernstaf.

Iets voor jou als Communicatie student?

Heb je interesse in deze meeloop Communicatie stage bij mooie opdrachtgever in Leiden nabij het Centraal Station mail dan je actuele CV en onderbouwing naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl Daarbij verneem ik dan ook per wanneer je voor deze opdrachtgever beschikbaar kan zijn. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dirk Rozemeyer op 06-52636489.