Teamcoördinator Purchase to Pay (P2P), Delft, 40 uur p/w

Opdrachtgever zoekt een Teamcoördinator Purchase to Pay (P2P) voor Business Support Services (BSS) in Delft voor de periode van 2 mei t/m 2 december 2022 (met optie tot verlenging). Binnen deze afdeling worden alle administratieve werkzaamheden van opdrachtgever slim gebundeld om zo de business zo goed mogelijk te ontzorgen. Zo leveren ze tegen lagere kosten een hogere kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast kan de business zich bezig houden met hun kerntaken.

Als Teamcoördinator P2P ben je functioneel leidinggevend aan de collega’s uit het team (ca. 16 fte). Jouw aandachtsgebied is de sturing op de bijdragen aan de resultaten van opdrachtgever en deze afdeling. Je daagt het team uit om de juiste dingen te doen die bijdragen aan de doelen uit het jaarplan, te zorgen dat de inhoudelijke acties bijdragen aan het ontzorgen van de organisatie en kwaliteitsverbetering van het BSS en te zorgen dat de output van goede kwaliteit is.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen vanuit het eigen team en je bent een eerste escalatieniveau voor naastgelegen bedrijfsonderdelen. Je participeert in operationele projectteams en je onderhoudt contacten met (externe) ketenpartners. Een uitdagende, superleuke rol waarin een hoop van je wordt gevraagd. Het is dus belangrijk dat je overzicht kunt houden en stressbestendig bent, maar ook flexibel genoeg om snel te kunnen anticiperen op veranderingen. Je bewaakt de werkverdeling en voortgang aan de hand van gegeven kaders, je maakt (data-)analyses op werkvoorraad en stuurt waar nodig bij. Kortom, genoeg te doen als Teamcoördinator P2P.

 

Jouw sterke punten. Worden zij blij van.

 • Jij bent een Teamcoördinator P2P met leidinggevende capaciteiten. Met ideeën over hoe je een team kan door ontwikkelen, motiveren en coachen.
 • Je energieke en positieve instelling motiveert je team en zo haal je het beste uit hen naar voren.
 • Uitdagingen ga je graag aan, beren op de weg die zie jij niet.
 • Jij hebt een pragmatische instelling en bent scherp op details en het grote plaatje.
 • De Rotterdamse directheid zit in je bloed en je communiceert makkelijk en goed op alle lagen.

Wat jou verder onze nieuwe Teamcoördinator Purchase to Pay maakt?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen P2P en minimaal 1 jaar ervaring met het aansturen van een team;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement, procesoptimalisatie, automatisering en robotisering van financiële processen;
 • Kennis van en ervaring in het domein van P2P is een must;
 • Kennis van SAP, SAP-VIM, Ariba is een pre;
 • Je bent sparringpartner van de teamleider en aanspreekpunt voor de business maar ook voor Financial- en Business Control van opdrachtgever;
 • Je belangrijkste competenties zijn team management, planning, analytisch, sociaal en communicatief vaardig, resultaatgerichtheid.
 • Je bent op korte termijn voor fulltime beschikbaar en kan een aantal referenties overleggen.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Purchase to Pay bij het bedrijfsonderdeel Business Support Services. Zij werken volgens hun @Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Delft; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag per omgaande je actuele CV mét persoonlijke onderbouwing voor deze opdracht evenals je uurtarief op dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, bereikbaar op nummer +31 6 52 63 64 89.