Sr. HR Adviseur, Wanssum, 32-40 uur p/w

Ben jij de gedreven, allround en ervaren Senior HR Adviseur die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling, implementatie en de uitvoering van het HR-beleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over opdrachtgever

Een gezellig team, daar kom je in terecht. Als ervaren HR Adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het Management en medewerkers binnen jouw HR-werkgebied. Je valt direct onder de HR Manager en je kunt sparren met een andere Sr. HR Adviseur. Binnen de HR-afdeling werken nog 3 (parttime) HR Adviseurs die jouw administratieve zorgen uit handen nemen en een salarisadministrateur die verantwoordelijk is voor de betaling van de lonen. Je bent werkzaam op onze locatie in Wanssum nabij Venray en regelmatig voor overleg in Cruquius. Indien nodig ben je ook op andere locaties te vinden.

 

Wat ga je doen?

De functie is uitdagend en veelzijdig. Het ene moment zit je aan tafel met een medewerker en daarna schuif je aan bij het MT overleg. Je werkt voor meerdere groepen binnen deze opdrachtgever en je hebt daarom te maken met verschillende MT’s en verschillende onderwerpen. Je vertaalt de verkregen informatie vanuit het MT in tactische voorstellen, rekening houdend met de visie en de uitgangspunten van de organisatie. In totaal zijn er ruim 150 medewerkers werkzaam binnen jouw twee groepen. Naast kantoor en operationele medewerkers bestaat de grootste groep medewerkers uit chauffeurs (+/- 120).

 • Operationeel ga je graag aan de slag met het voeren van gesprekken met medewerkers, de search naar nieuwe medewerkers, het ondersteunen van leidinggevenden bij lastige gesprekken, het beheren van het ziekteverzuim en nog veel meer;
 • Strategisch leg je de focus op het meedenken over de organisatie, ontwikkel je benodigd beleid en procedures en focus je je op de behoefte vanuit de organisatie;
 • Projectmatig lever je een belangrijke bijdrage bij actuele HR-projecten.

 

Van belang voor deze functie

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en meerdere jaren ervaring in de functie van Senior HR Adviseur of vergelijkbaar.
 • Je voelt je goed in een mannelijke omgeving waarin jij je goed staande weet te houden. Je bent hands-on ingesteld en beschikt over de nodige sensitiviteit die met deze functie gepaard gaat.
 • Je beschikt over veel energie, veel reizen/onderweg zijn (‘kilometers vreten’) is voor jou geen probleem en je kunt snel schakelen.
 • Verder zijn jouw communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels goed.
 • Bij voorkeur woon je op 30 á 45 minuten afstand ten noord/westen van Wanssum aangezien je af en toe ook op het hoofdkantoor in Cruquius nabij Hoofddorp wordt verwacht.

 

Opdrachtgever biedt je het volgende

Een werkplek binnen een fijn en enthousiast team. Je bent sparringpartner voor managers en medewerkers. Zelfstandigheid om jouw functie naar eigen inzicht in te delen, rekening houdend met de hoogste prioriteiten.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een dienstverband voor 32-40 uur per week, voorkeur gaat uit naar fulltime;
 • 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen;
 • Laptop van de zaak + een smartphone;
 • Auto van de zaak;
 • Werken aan uitdagende en actuele HR-projecten.

 

 Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Heb jij na het doornemen van bovenstaand profiel interesse in deze vaste baan en voldoe je aan de gestelde eisen en wensen dan zie ik graag per omgaande je actuele CV én motivatie tegemoet middels onderstaand formulier.

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489.