Senior Recruiter, Amstelveen, 36-40 uur p/w

Wat ga je doen?

Vanwege de groeiende maatschappelijke behoefte aan compliance en de ambitieuze groeiplannen van Partner in Compliance (PiC), zijn wij op zoek naar een Senior Recruiter die samen met ons deze groei vorm wil geven. Voor de toekomstige groei is het van belang dat wij tijdig over de beste kandidaten kunnen beschikken. Als hét gezicht van Partner in Compliance weet je waar wij voor staan, wat onze missie en visie is, welke unieke mogelijkheden wij kandidaten kunnen bieden en hoe jij de juiste kandidaten aan onze organisatie kunt binden. 

Met jouw netwerk aan compliance professionals, intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf en de kandidaat te halen en jouw mensgerichte aanpak zorg je voor een instroom van nieuwe collega’s en uitbreiding van/en het onderhouden van ons bestand aan potentiële toekomstige collega’s.

Je werkt hierbij nauw samen met leden van team Recruitment, HRM, de Projectmanagers en de managers van onze verschillende kennisproposities en de klantrelaties. Je levert met jouw resultaten een significante bijdrage aan het succes en de verdere ontwikkeling van Partner in Compliance. Je wordt begeleid en ondersteund door de Manager Recruitment. 

Wil jij het beste uit jezelf en uit anderen halen? Ben jij intrinsiek gemotiveerd om je te verdiepen in de kandidaat, wat de kandidaat nu écht drijft en wat zijn/haar beste vervolgstap zou kunnen zijn voor de kandidaat binnen Partner in Compliance? Overweeg je een volgende stap in jouw carrière naar een succesvolle, innovatieve en ondernemende organisatie met een sterke reputatie als premium organisatie in een zeer dynamische markt en wil je een belangrijke rol gaan spelen in het verder uitbouwen van onze dienstverlening? Dan is deze functie als Senior recruiter zeker iets voor jou!

 

Taken en verantwoordelijkheden

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Doorvertalen van wervingsbehoefte naar concrete acties;
 • Resultaatverantwoordelijk voor eigen recruitment activiteiten;
 • Proactief benaderen van kandidaten;
 • Voeren van selectiegesprekken met bijv. AML-Analisten / Compliance Officers / Compliance Consultants;
 • Onderhandelen en afstemmen van arbeidsvoorwaarden met kandidaten;
 • Verantwoordelijk voor kandidaat-selectieproces bij klantrelaties;
 • Communicatie met diverse teams binnen de organisatie;
 • Collega’s en klantrelaties informeren over wervingsprocessen, -uitdagingen en -ontwikkelingen;
 • Ondersteunen in selectieproces richting project, CV introductie, afstemmen van wervingsproces, informeren van kandidaat gedurende wervingsproces;
 • HRM team informeren over nieuw geworven collega’s;
 • Beantwoorden van vragen via mail of telefoon gedurende wervingsproces;
 • Vastlegging werkzaamheden en (potentiële) kandidaten in het ATS-systeem.

Je gaat deel uitmaken van een succesvolle (internationale) organisatie met veel potentieel, die door middel van innovatieve producten en diensten bijdraagt aan het verbeteren van de veiligheid in de samenleving. Je komt in een platte organisatie te werken met korte lijnen en hechte teams. Jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel, bepaalt de vrijheid die je krijgt.

 

Wie zoekt Partner in Compliance?

Voor deze functie is Partner in Compliance op zoek naar een stevige persoonlijkheid, die de ambitie heeft om de groei van Partner in Compliance in Nederland en eventueel daarbuiten mede vorm wil geven. Verder gelden de volgende criteria: 

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Aantal jaren relevante werkervaring als Recruiter binnen Risk & Compliance of werkzaam (geweest) in Compliance (als bijvoorbeeld Analist, Consultant, Teamlead, Afdelingsmanager) en interesse in een overstap naar Recruitment;
 • Zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel, flexibel en ambitieus;
 • Dienstverlenend, klantvriendelijk, commercieel en representatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, onderhandelingsvaardigheden, coachende vaardigheden;
 • Interesse voor en affiniteit met Compliance;
 • “Hunter”-profiel, proactieve attitude, doelgericht, initiatiefrijk, creatief, zelf startend;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Over Partner in Compliance

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Met onze mensen uit de praktijk werken we pragmatisch en hands-on vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao. We hebben al veel klanten mogen helpen. Of het nu gaat om advisering, projecten, het leveren van een externe compliance officer of het geven van opleidingen: we gaan samen op weg naar integriteit.

 

Historie

Wat begon met één compliance consultant is uitgegroeid tot een compliance consultancybureau. Aan de ene kant vanuit de behoefte om kennis over te dragen en jonge mensen het compliance-vak te leren. Aan de andere kant vanuit de wens om continuïteit aan onze klanten te bieden en om meer organisaties te kunnen helpen. Partner in Compliance is van oorsprong en nog steeds een no-nonsense organisatie met een pragmatische aanpak, hoogwaardige compliance-kennis en met ervaring in het doorvertalen van de wet- en regelgeving naar de praktijk.

Onze klanten komen uit Nederland en ook daarbuiten, zoals dichtbij België maar ook het Caribisch gebied. Wij bedienen onze klanten wereldwijd vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Willemstad (Curaçao). Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring binnen (inter)nationale organisaties in verschillende sectoren, zowel binnen als buiten de financiële sector.

 

Wat kan jij van Partner in Compliance verwachten?

 • Een functie van ten minste 36 uur per week in Amstelveen en remote;
 • Een prima salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een ruim opleidingsbudget en bonusregeling;
 • Enthousiaste en gedreven professionele collega’s in een hecht team. Ook buiten werktijd worden er leuke activiteiten georganiseerd;
 • Je wordt direct aangemeld om mee te doen aan de pensioenregeling van Partner in Compliance (0% verplichte eigen bijdrage);
 • Veel ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief, zelfstandigheid en gelegenheid bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie.

 

Interesse?
Ben je na het lezen enthousiast geworden en herken je je in dit profiel? Stuur dan je actuele CV en persoonlijke onderbouwing voor deze functie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl Daarbij ook graag je huidige opzegtermijn vermelden, zodat we weten per wanneer je beschikbaar kan zijn voor Partner in Compliance. Voor vragen bel je naar Dirk Rozemeyer, op nummer 06 – 52 63 64 89.