parttime CFO/Sr. Business Controller, Amsterdam, 8-16 uur p/w

Voor onze opdrachtgever, maatschappelijk betrokken en op duurzaamheid gerichte start-up in Amsterdam zijn we op zoek naar een interim parttime CFO/Sr. Business Controller.

 

Wat is de bedoeling?

Voor deze opdracht is het van belang dat je beschikt over goede IFRS Revenue Recognition kennis en ervaring en daarnaast idealiter ook bekend bent met Software-As-A-Service (SAAS). Tevens is het handig als je eerder heb gewerkt in consultancy organisaties zodat je weet hoe om te gaan met heldere verantwoording van de tijdsregistratie in de systemen. Hetgeen gerealiseerd dient te worden, zijn robuuste management rapportages (dashboards) waaronder (MRR, ARR en Churn) die staan als een huis waarop de directie kan bouwen en (beter kan) sturen. Idealiter zou men met een druk op de knop de actuele stand van zaken willen kunnen zien.

Voor deze opdracht is stevige kennis van Excel of Power BI gewenst en is het een pre indien je bekend bent met Youki als boekhoudsysteem, HubSpot als CRM systeem en Simplicate als urenregistratie systeem. Gezien het internationale karakter van deze organisatie zijn Engelstalige communicatieve vaardigheden, naast de Nederlandse gewenst.

Ben jij op korte termijn – doch uiterlijk 1 februari 2021 – beschikbaar voor 1,5 a 2 dagen per week en heb je eerder in een soortgelijke omgeving gewerkt dan verneem ik graag je reactie. Voor meer informatie, kan je bellen naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489.

Voldoe je aan het profiel en sta je te trappelen om deze opdrachtgever hiermee te helpen? Stuur dan je actuele CV en motivatie waaruit blijkt dat je hier eerder mee van doen hebt gehad naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Dank voor het delen in je netwerk.