Online Marketeer, Hilversum, 32-40 uur p/w

Wil jij als Online Marketeer werken op een plek waar écht geïnvesteerd wordt in jouw ambities en in de nieuwste technologieën? Deze opdrachtgever biedt je die kans!

Zij zijn namelijk op zoek naar een Online Marketeer die samen met hen wil groeien. Je wordt ondergedompeld in de expertise van hun 60-koppige multidisciplinaire marketingteam. Als Online Marketeer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een resultaatgericht en proactieve online marketingstrategie voor één of meerdere Business Units van deze opdrachtgever. Je adviseert over online branding en mogelijkheden die leiden tot meer conversies, je voert deze uit en optimaliseert ze op basis van webstatistieken.

Als Online Marketeer bij deze opdrachtgever houd je je bezig met:

 • SEA campagnes: SA360, Google Ads en Bing
 • SEO: Content, techniek en populariteit verbeteringen
 • Overige online kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, E-mailmarketing, display en video etc.
 • Website-ontwikkeling en optimalisatie: jij ziet waar de verbeterpunten liggen
 • Contact en kennisdeling met interne stakeholders als brand manager, label directeur en teamleider sales

Uiteraard hoort het bijhouden en delen van relevante marktontwikkelingen ook tot de werkzaamheden.

 

Het team

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Online binnen Marketing & Communicatie en rapporteert aan de Manager Online. Je zult verder contact hebben met de directie van de verschillende labels van deze opdrachtgever en de Brandmanager.

De Online afdeling heeft de ambitie om de beste te zijn én te blijven binnen de opleidingenbranche. Om dit te realiseren wordt er o.a. geïnvesteerd in de ontwikkeling van mensen maar bijvoorbeeld ook in de nieuwste technologieën. Omdat zij de doelgroep het beste kennen voeren zij bijna alle activiteiten zelf uit en zijn ze op zoek naar mensen die op het gebied van online ook de beste willen zijn én blijven. Jij hebt een brede allround functie als Online Marketeer, maar binnen het team heb je je eigen specialisme waar jij je in verdiept. Deze kennis deel jij binnen het team om het team naar een hoger niveau te tillen binnen dat specialisme.  

 

Jouw profiel

Jij bent een Online Marketeer die energie krijgt van werken in een commerciële organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën. Na het afronden van je HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Marketing & Communicatie, Online of Digital Marketing, heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een allround functie aan bureauzijde of in een verkoopgerichte organisatie. Wat zij verder belangrijk vinden:

 • Je hebt goede kennis opgedaan op het gebied van SEO, SEA, Social Advertising en Analytics.
 • Je bent gewend aan een projectmatige manier van werken.
 • Communiceren en je verhaal onderbouwen gaat je makkelijk af en je voelt je prettig in een zelfstandige rol (maar wel in samenwerking met je leuke collega’s).
 • Je bent ambitieus en je hebt de drive jezelf en je omgeving continue te verbeteren.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Aanbod van opdrachtgever

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard; vinden zij. Daarom hebben ze altijd bewust gebouwd aan een nuchtere werkcultuur waar het prettig toeven is. Ze investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Verder bieden zij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.300,- en € 4.000,-. Binnen deze rol hebben zij verschillende senioriteitsniveaus, waarin het verschil met name zit in vakkennis, mate van (eind)verantwoordelijkheid en stakeholdermanagement. Tijdens een telefonische intake bespreken zij hoe jouw ervaring zich verhoudt binnen hun team en met welke salarisindicatie je rekening kan houden.
 • Collectieve zorgverzekering.
 • De mogelijkheid tot het kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen om de beste te worden in je vak.
 • Werken in een jong team met experts op het gebied van online marketing.
 • Thuiswerkvergoeding vanwege Corona. Op dit moment werken zij zo veel mogelijk thuis.
 • Om fit en gezond te blijven kun je deelnemen aan hun Ommetje-wandelcompetitie en kun je bijv. een extra beeldscherm, toetsenbord of bureaustoel in bruikleen krijgen.
 • Hun Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Op dit moment doen ze dat digitaal, denk bijv. aan een pubquiz via Teams.

 

Iets voor jou?

Ben je enthousiast na het doornemen van dit profiel en voldoe je aan de gestelde wensen stuur dan per omgaande je actuele CV en persoonlijke onderbouwing naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor vragen bel je naar Dirk Rozemeyer, tel 06 – 52 63 64 89.