Manager Recruitment, Amstelveen, 36-40 uur p/w

Wat ga je doen?

Vanwege de groeiende maatschappelijke behoefte aan compliance en vanwege ambitieuze groeiplannen van Partner in Compliance, zijn wij op zoek naar een Manager Recruitment die samen met ons deze groei vorm wil geven. Voor deze toekomstige groei is het van belang dat wij tijdig over de beste kandidaten kunnen beschikken. Als hét gezicht van Partner in Compliance weet je waar Partner in Compliance voor staat, wat onze missie en visie is, welke unieke mogelijkheden wij kandidaten kunnen bieden en hoe jij de juiste kandidaten aan onze organisatie kunt binden. Met jouw netwerk aan compliance professionals, intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf en de kandidaat te halen en mensgerichte aanpak zorg je voor een instroom aan nieuwe collega’s en uitbreiding van/en het onderhouden van ons bestand aan potentiële toekomstige collega’s.

Als manager ga je leiding geven aan het team Recruitment. Dit team bestaat uit Junior, Medior en Senior Recruiters. Van jou wordt dan ook nadrukkelijk verwacht, dat je kan netwerken en jouw collega’s goed kan positioneren binnen Recruitment, zodat zij van start tot finish een goede bijdrage kunnen leveren. Dat betekent nauwe contacten onderhouden met opdrachtgevers, compliance gerelateerde organisaties, universiteiten en hogescholen en andere teams van Partner in Compliance. Doordat er voor een groot deel tijd- en plaats onafhankelijk werkt, wordt van jou verwacht dat je in verbinding bent met de teamleden en stuurt op resultaten.

Wil jij het beste uit jezelf en uit anderen halen? Ben jij intrinsiek gemotiveerd om je te verdiepen in de kandidaat, wat de kandidaat nu écht wil en wat de beste vervolgstap zou kunnen zijn voor de kandidaat binnen Partner in Compliance?  Overweeg je een volgende stap in jouw carrière naar een succesvolle, innovatieve en ondernemende organisatie met een sterke reputatie als premium organisatie in een zeer dynamische markt en wil je een belangrijke rol gaan spelen in het verder uitbouwen van onze dienstverlening? Dan is deze functie als manager recruitment vast iets voor jou.

Als zodanig ben je verantwoordelijk om te voorzien in de recruitment behoefte van Partner in Compliance, alsmede voor de mensen die in het recruitment team zitten. Je zorgt ervoor dat de mensen uit je team de doelstellingen van Partner in Compliance kunnen verwezenlijken, bijvoorbeeld door je netwerk aan te spreken, je netwerk uit te breiden via organisaties actief in het compliance vakgebied of het bezoeken van seminars en beurzen.

Als lid van het MT wordt daarnaast van je verwacht dat je een organisatie-brede blik kunt ontwikkelen en meedenkt over de strategie van Partner in Compliance. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de vertaling van het beleid op de werkterreinen van Partner in Compliance en voor de uitvoering hiervan binnen het MT.

Je werkt hierbij nauw samen met leden van jouw Recruitment team, HRM, de projectmanagers en de managers van onze verschillende kennisproposities en de klantrelaties. Je levert met jouw resultaten een duidelijke bijdrage aan het succes en de verdere ontwikkeling van Partner in Compliance. Je wordt daarbij begeleid en ondersteund door het MT.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Doorvertalen van wervingsbehoefte naar concrete acties;
 • Resultaatverantwoordelijk voor eigen recruitment/matching activiteiten;
 • Proactief benaderen van kandidaten;
 • Mede voeren van selectiegesprekken van Senior Analisten/Compliance Officers/Compliance Consultants/HQ personeel;
 • Onderhandelen en afstemmen van arbeidsvoorwaarden met kandidaten;
 • Verantwoordelijk voor kandidaat-selectieproces bij klantrelaties;
 • Communicatie met teams binnen de PiC organisatie;
 • Collega’s en klantrelaties informeren over wervingsprocessen, -uitdagingen en -ontwikkelingen;
 • Ondersteunen in selectieproces richting project, CV introductie, afstemmen van wervingsproces, informeren van kandidaat gedurende wervingsproces;
 • Deelname aan het MT-overleg.

Je gaat deel uitmaken van een succesvolle (inter)nationale organisatie met veel potentieel, die door middel van innovatieve producten en services bijdraagt aan het verbeteren van de veiligheid in de samenleving. Je komt in een platte organisatie te werken met korte lijnen en hechte teams. Jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel, bepaalt de vrijheid die je krijgt.

 

Over Partner in Compliance

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Met onze mensen uit de praktijk werken we pragmatisch en hands-on vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao. We hebben al veel klanten mogen helpen. Of het nu gaat om advisering, projecten, het leveren van een externe compliance officer of het geven van opleidingen: we gaan samen op weg naar integriteit.

Historie

Wat begon met één compliance consultant is uitgegroeid tot een compliance consultancybureau. Aan de ene kant vanuit de behoefte om kennis over te dragen en jonge mensen het compliance vak te leren. Aan de andere kant vanuit de wens om continuïteit aan onze klanten te bieden en om meer organisaties te kunnen helpen. Partner in Compliance is van oorsprong en nog steeds een no-nonsense organisatie met een pragmatische aanpak, hoogwaardige compliance-kennis en met ervaring in het doorvertalen van de wet- en regelgeving naar de praktijk.

Onze klanten komen uit Nederland en ook daarbuiten, zoals dichtbij België maar ook het Caribisch gebied. Wij bedienen onze klanten wereldwijd vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Willemstad (Curaçao). Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring binnen (inter)nationale organisaties in verschillende sectoren, zowel binnen als buiten de financiële sector.

 

Wie zoekt Partner in Compliance?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een stevige persoonlijkheid, die de ambitie heeft om de groei van Partner in Compliance in Nederland en eventueel daarbuiten mede vorm wil geeft. Wij zoeken een energieke, daadkrachtige en ervaren Manager Recruitment met visie. Ervaring met compliance is een pré, maar geen vereiste. Als manager ben je in staat medewerkers te motiveren en het beste uit zichzelf te laten halen. Je hebt oog voor de balans tussen het belang van de organisatie en het belang van de mensen uit jouw team. Je bent iemand die verbinding weet te maken, betrokken, een bruggenbouwer richting diverse stakeholders. Een goed luisterend oor kan bieden en sociaal en communicatief vaardig.

Een netwerker pur sang die maatschappelijk betekenisvol weet uit te dragen is wel de persoon die we zoeken. Tot je competenties behoren naast een natuurlijk leiderschap ook organisatie sensitiviteit, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en creativiteit. Je kunt goed netwerken, samenwerken, organiseren en overtuigen. Je bent goed op de hoogte van de (actuele) ontwikkelingen binnen en buiten Partner in Compliance en kan dit vertalen naar de dagelijkse praktijk binnen jouw team. Hiervoor gelden de volgende criteria:        

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Aantal jaren ervaring als recruiter binnen het Finance, Risk & Compliance of corporate domein of werkzaam (geweest) in Compliance (als bijvoorbeeld manager, teamlead, afdelingsmanager) en interesse in een overstap naar recruitment;
 • Zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel, flexibel en ambitieus;
 • Dienstverlenend, klantvriendelijk, commercieel en representatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, onderhandelingsvaardigheden, coachende vaardigheden;
 • Interesse voor en affiniteit met Compliance;
 • Proactieve attitude, doelgericht, initiatiefrijk, creatief, zelfstartend;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van Partner in Compliance verwachten?

 • Een functie van ten minste 36 uur per week in Amstelveen en remote;
 • Een prima salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een ruim opleidingsbudget;
 • Een ruim autolease budget of een OV Vrij Abonnement;
 • Enthousiaste, gedreven professionele collega’s in een hecht team. Ook buiten werktijd worden er leuke activiteiten georganiseerd;
 • Je wordt direct aangemeld om mee te doen aan de pensioenregeling van Partner in Compliance (0% verplichte eigen bijdrage);
 • Veel ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief, zelfstandigheid en gelegenheid bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie.

Interesse?
Ben je enthousiast na het doornemen van deze baan en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan per omgaande je actuele CV en persoonlijke onderbouwing voor deze functie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl Daarbij ook graag je huidige opzegtermijn vermelden, zodat we weten per wanneer je beschikbaar kan zijn voor Partner in Compliance. Voor vragen bel je naar Dirk Rozemeyer op nummer 06 – 52 63 64 89.