Interim Sr. Communicatieadviseur, Middelburg/hybride, 36 uur p/w

Deze opdrachtgever in Middelburg is er voor de water- en verkeersveiligheid van Zeeuwen en recreanten. Door supersterke dijken te bouwen, het rioolwater zo schoon mogelijk te maken, het water in de sloot op peil te houden en de polderwegen zo veilig mogelijk te houden. Dit is het werk van dit waterschap. Wil jij daar een goede bijdrage aan leveren als Communicatieadviseur? Dan is dit jouw opdracht voor deze zomer!

 

Opdrachtomschrijving

  • Senior Communicatieadviseur met nadruk op interne communicatie.
  • Communicatiewerkzaamheden van strategie tot uitvoering.
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren bestuur, management en collega’s.
  • Het schrijven van communicatieplannen voor onder andere uitrol nieuw E-HRM systeem, strategische personeelsplanning en WOO (Wet Open Overheid).

Voor deze opdrachtgever zoeken we iemand voor 36 uur p/w voor de periode van 15 juli of zoveel eerder als mogelijk t/m 31 september 2024 (en mogelijk verlengd indien noodzakelijk). Goed om te weten is, dat er mogelijkheden tot remote werken bespreekbaar zijn in overleg met hen. Het maximale inkoop (uur) tarief inclusief reiskosten bedraagt € 85,- exclusief BTW.

 

Functie eisen

  • Aantoonbare HBO opleiding richting Communicatie of soortgelijk.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als (Senior) Communicatieadviseur.
  • Aantoonbare ervaring met interne communicatie.
  • Aantoonbare ervaring met het schrijven van communicatieplannen voor onder andere uitrol nieuw E-HRM systeem, strategische personeelsplanning en WOO (Wet Open Overheid).

 

Iets voor jou?

Heb je interesse in deze mooie interim opdracht, stuur dan uiterlijk vóór 4 juli om 16:00 uur je actuele CV, korte onderbouwing, geplande verlof t/m september én uurtarief inclusief reiskosten naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl. Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.

De intakegesprekken zullen z.s.m. plaatsvinden, bij voorkeur live of anders via Teams.