Interim HR Expert Compensations & Benefits en Prestatie Management, Rotterdam, 32 uur p/w

Opdrachtgever is een organisatie die continu in beweging is en zich aan blijft passen aan ontwikkelingen in de maatschappij en politiek, niet in de laatste plaats ingegeven door de energietransitie. Dat vraagt om mensen die houden van verandering en bij kunnen dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Sinds 1 februari 2022 werkt hun afdeling HR volgens een nieuw dienstverleningsmodel. Het hart van dit dienstverleningsmodel is het HR Experience Center waar zij volgens een ‘click-call-face’-model een 5-sterren experience leveren op basis van data en innovatieve experience journeys. Dit is, ook voor hen, nieuw en zij hopen dat jij hier met je talenten een bijdrage aan komt leveren.

Je landt in de afdeling HR Contact & Advies bestaande uit HR Adviseurs, HR Contactmedewerkers, HR Experts en Recruiters. Samen beantwoorden ze adequaat, proactief en klantgericht vragen over HR producten, diensten, processen en systemen en geven helder advies over onder andere recruitment, casemanagement, verzuim en prestatiemanagement. Ze zorgen er voor dat HR informatie makkelijk vindbaar is op basis van intuïtieve selfservice processen. In aanvulling helpen ze hun collega’s telefonisch, per mail of via social media snel op weg.

 

Als HR Expert Waarderen & Presteren heb je twee belangrijke aandachtsgebieden: Compensations & Benefits en Prestatie Management.

 • Je adviseert in HR vraagstukken die specialistische kennis vereisen, brengt afwijkingen in processen ten opzichte van specifiek beleid in kaart en doet waar nodig verbetervoorstellen.
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor het aangaan en beheren van contacten en contracten met externe partijen en bijbehorende aanbestedingen.
 • Vanuit je expertise volg je relevante ontwikkelingen op het vakgebied, wet- en regelgeving, de CAO NWb (incl. verzekeringen en pensioenen), adviseer je hoe om te gaan met ontwikkelingen en ondersteun je in de doorvertaling naar beleidsvoorstellen en instrumenten.
 • Je participeert in complexe, multidisciplinaire (verbeter)projecten en leidt complexe projecten op je eigen vakgebied, bijvoorbeeld gericht op het ontwikkelen van nieuwe of gewijzigde arbeidsvoorwaarden.
 • Samen met je collega’s sta je aan de basis van een optimale HR Experience. Jij helpt niet alleen mee om ons nieuwe dienstverleningsmodel tot een succes te maken, vanuit je senioriteit pak je hier ook echt een voortrekkersrol in.
 • Jij zet mede de toon en helpt de lat van onze dienstverlening omhoog te krikken.

In deze rol…

 • Adviseer en ondersteun je collega’s van HR en leidinggevenden in de business met betrekking tot complexe vraagstukken met betrekking tot Waarderen & Presteren en de toepassing van regelingen.
 • Houd je oog op de financiële consequenties van beleid en regelingen rondom waarderen en presteren.
 • Ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ondersteunen van en toezien op de juiste toepassing van de Prestatie Management Cyclus en de daaruit volgende jaarlijkse salarisronde.
 • Ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en toepassen van regelingen, instrumenten en analyses voor Compensations & Benefits en de inzet van instrumenten en analyses vanuit het vakgebied om bij te dragen aan een optimale HR Experience.

 

Jouw sterke punten. Wordt opdrachtgever blij van.

Goed werk leveren, begint met kennis en vaardigheden. Diepgaande kennis van Compensations & Benefits, onze CAO, processen en systemen zijn onontbeerlijk; jij bent een zeer ervaren HR Expert die het vak verstaat. Je krijgt energie van aanpakken en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken; zij zoeken nieuwe collega’s die dit nieuwe dienstverleningsmodel samen met hen tot een succes maken. Je bent alert op HR ontwikkelingen, werkt nauw samen met je HR collega’s en vindt het leuk bij te dragen aan hun ontwikkeling. Servicegerichtheid, senioriteit en doortastend handelen is wat jou typeert. Je bent iemand die vertrouwt op alles wat goed gaat, maar ook kijkt waar het beter kan. Zie je mogelijkheden, dan kom jij met een goed onderbouwd voorstel. Je vraagt door, ontrafelt zelfs de meest complexe vraagstukken en komt met heldere en begrijpelijke antwoorden. Je denkt in oplossingen, niet in problemen.

Wat jou verder onze nieuwe HR Adviseur maakt op dit vakgebied?

 • Je hebt WO werk- en denkniveau (opleidingsachtergrond bijv. HRM of Bedrijfskunde).
 • Je hebt 5+ jaar relevante werkervaring, een bewezen trackrecord als C&B Specialist en hebt aantoonbare affiniteit of ervaring met het aansturen van de Prestatie Management Cyclus.
 • Ervaring met Workday is een pré.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

Je maakt deel uit van het HR Experience Center dat volop in beweging is. Er heerst een goede dynamiek met collega’s die samen een vernieuwingsslag willen maken. Dat kent uitdagingen, maar ze weten waar ze het voor doen; dankzij hun werk is deze opdrachtgever straks nog beter klaar voor alle grote veranderingen die komen. Ze werken volgens hun @Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Rotterdam; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je vanuit huis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

 

Duur en standplaats opdracht

 • Standplaats voor deze opdracht is Rotterdam, tegenover het NS Station Rotterdam-Blaak.
 • Opdracht duur is vooralsnog van 21 maart t/m 21 juni 2022 (met mogelijkheid op verlenging)
 • Gaat om een inzetbaarheid van 32 uur p/w.

 

Iets voor jou?

Voldoe je aan het profiel en ben je enthousiast ten aanzien van deze opdracht stuur dan vóór 13 maart je actuele CV en persoonlijke onderbouwing naar  dirk.rozemeyer@servicingyou.nl Voor meer informatie of vragen bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.