Interim HR Adviseur, Rotterdam, 32-40 uur p/w (deels hybride)

Bij deze opdrachtgever is het hun taak om te zorgen voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. HR speelt daarbij een belangrijke rol. Ze hebben ruim 4.000 medewerkers die de energietransitie mogelijk maken. Dit vraagt om strakke HR-processen en een klantgerichte dienstverlening. Hoe doen ze dat? Door de HR experience steeds verder te optimaliseren voor hun business. En daar hebben ze jou als HR Adviseur voor nodig!

 

Wat ga je doen?

  • Na een heerlijke kop koffie/thee die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je jouw dag met het checken van je mail en je lopende verzuim casuïstiek en talent reviews. Op maandag zit je met het HR advies team samen om niet alleen de workload te bespreken, maar ook om lastigere casuïstiek door te nemen.
  • Je geniet van je eigen of een verse lunch en van het uitzicht over heel Rotterdam in het bedrijfsrestaurant op de 18e Of je loopt even de stad in voor een wandeling. In de middag ben je telefonisch bereikbaar voor leidinggevenden. Zij komen met vragen over beoordelingen, prestatie- of verzuimmanagement, maar ook over teamontwikkeling. Aan welke vraag of project je ook werkt, je bent klantgericht, zorgt dat alles juridisch klopt en conform de interne richtlijnen van deze opdrachtgever is.
  • Op het eind van je werkdag sta je in een paar stappen op NS station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.
  • Als HR Adviseur draag je bij aan het optimaliseren van de people experience. En zorg je er zo voor dat onze dienstverlening verbetert. Zowel voor de business als voor deze opdrachtegver. Genoeg te doen en genoeg te bouwen. Doe jij mee?

 

Jouw sterke punten. Worden zij blij van.

Je bent een ervaren HR Adviseur. Senioriteit, servicegerichtheid en doortastendheid. Deze woorden kenmerken jou. Je ademt people experience. Bij alles wat je doet, verlies je de klantervaring niet uit het oog. Je krijgt energie van aanpakken en steekt de handen uit de mouwen. Je signaleert HR-ontwikkelingen in de markt en bedenkt hoe opdrachtgever hierop kan inspelen. Doorvragen? Dat laten we aan jou over. Jij voorziet anderen van jouw advies. Gevraagd of ongevraagd. Je krijgt energie van complexe vraagstukken, wil deze ontrafelen en neemt anderen hierin mee. Jij helpt andere op weg. Wat jou verder onze nieuwe HR Adviseur maakt?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een opleidingsachtergrond in de richting van HRM of Bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring bij organisaties met min. 4000 fte en/of ervaring in een semi-overheidsorganisatie.
  • Je bent direct inzetbaar voor minimaal 32 uur p/w waarbij je ca. 50% van de tijd remote kunt werken.
  • Duur van deze opdracht is idealiter vanaf 3 april tot 2 oktober 2023, met optie tot verlenging.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het HR Experience Center dat volop in beweging is. Sinds begin 2022 werken we volgens een nieuw HR-dienstverleningsmodel. Het hart daarvan is het Experience Center waar we op basis van een tired servicemodel (click-call-face) een 5-sterren dienstverlening leveren aan kandidaten, in- en externe medewerkers en leidinggevenden. In een team van zes HR Adviseurs en twee Verzuimcoaches werk je aan het verder vorm geven van de rol van HR Adviseur en zetten we een toekomstbestendig HR-fundament neer.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel en ben je per direct voor 32 uur p/w beschikbaar? Stuur dan uiterlijk 15 april 2023 je actuele CV met persoonlijke onderbouwing evenals je uurtarief incl. reiskosten, excl. BTW naar Rotterdam naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.