Interim Financieel Medewerker, Utrecht, 24 uur p/w

Opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie en een onafhankelijke stichting met ca. 30 vestigingen en ruim 350 collega’s, verspreid over heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht CS) worden deze 30 locaties ondersteund door Bedrijfsvoering, waaronder door de afdeling HR. Door de ontwikkelingen in de organisatie en de veranderende rol daarbij van leidinggevenden en medewerkers, is de facilitering vanuit deze afdeling belangrijker en omvangrijker dan ooit. Als uitbreiding op ons team zoeken we dan ook een interim Financieel Administratief Medewerker, die tevens ondersteuning gaat bieden aan de Medewerker Learning & Development.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de afdeling Financiën, Business Control & Facilitair. Deze afdeling bestaat nu uit collega’s die zich bezighouden met financiën, inkoop, facilitair management en project- en portfoliomanagement. 

Functiedoel: ondersteunen van de Financial Controller bij de jaarrekening door o.a. het opstellen van diverse specificaties en het uitvoeren van diverse jaarwerkzaamheden.

  • Opschonen van grootboekrekeningen
  • Diverse correctieboekingen doorvoeren in de financiële administratie
  • Overige financiële werkzaamheden
  • Contractbeheer: verzamelen, registreren van alle contracten en het vastleggen van de financiële verplichtingen in het contractenregister

Werk- en denkniveau: minimaal MBO+, voorkeur voor afgeronde HBO opleiding. 

 

Opleiding/ervaring:

  • Beschikt over een afgeronde financiële opleiding op MBO+ niveau
  • Heeft een aantal jaren ervaring op financieel administratief gebied in soortgelijke functie
  • Ervaring met AFAS Profit is een pre

Van belang:

  • Gewenste start per 4 december 2022 voor periode van 3 maanden voor 24 uur p/w met mogelijke optie tot verlenging.

De werklocatie is zeer moeilijk met auto te bereiken en parkeren kost € 40.00 per dag, derhalve wordt sterk aangeraden om met het OV te reizen. Opdrachtgever is gevestigd op 2 minuten afstand van Utrecht CS.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Laat dan van je horen. Stuur dan per omgaande je actuele CV, korte motivatie een uurtarief incl. reiskosten vóór 1 december naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.

 

Dank voor het delen in je netwerk.