Interim CFO, Ede, 40 uur p/w

Door het aanstaande vertrek bij één van onze opdrachtgevers in Ede wordt per direct een ervaren fulltime hands-on interim CFO gezocht voor in ieder geval 6 maanden (met daarbij de optie tot verlenging).

Voor hen zoeken we een interim CFO die dicht op de operatie staat (lees: “met de poten in de klei”) en samen met hen de reeds ingeslagen weg gaat vervolgen. Het is van belang dat de nieuwe interim CFO boven de materie kan uitstijgen en vanuit verbinding medewerkers coacht. Daarbij is directe dan wel snelle beschikbaarheid van groot belang.

 

Vereisten voor deze opdracht

Inhoudelijke kennis van en ervaring met onderstaande punten is een must:

  • > 10 jaar leidinggevende ervaring in -bij voorkeur- dynamische omgeving (change omgeving)
  • Ervaring met complexe (overheid)subsidiecontroles en jaarrekeningcontroles (subsidies van o.a. ministeries en provincies)
  • Ervaring met leidinggeven aan > 20 medewerkers
  • Finance operations achtergrond
  • Bekend met BTW problematiek bij subsidies
  • Opzetten van gescheiden boekhouding t.b.v. een zuivere verantwoording van ontvangen subsidies
  • (Afronden) IT-implementaties (Exact en CoachView)
  • Affiniteit met Projectmanagement en Lean

 

Over opdrachtgever

Bij deze opdrachtgever worden ze enthousiast wanneer het om het ontwikkelen en delen van kennis van inrichting en beheer van de openbare ruimte gaat. Of het nu gaat om de hoogte van de trottoirband bij een bushalte, maatregelen voor het werken met verontreinigde grond, gladheidsbestrijding tijdens de winterperiode of de hoeveelheid parkeerplaatsen bij een voetbalstadion. Iedere Nederlander ondervindt dagelijks de positieve gevolgen van hun werk.

Dat doen ze niet alleen. Samen met hun partners investeren ze voortdurend in kennis en kennisontwikkeling die nodig is om Nederland bereikbaar, veilig en goed geregeld te houden. Zij zijn echte kennisdelers.

Samen met hun partners bouwt en beheert opdrachtgever slimme en gedragen oplossingen voor vraagstukken in infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren. Hun onafhankelijkheid en de inzet van hun collega’s zorgen voor verbeteringen en vernieuwingen die ertoe doen in de praktijk.

Zij hebben een grote focus op duurzaamheid.  Voor eind 2026 willen zij al hun kennisproducten verduurzaamd hebben, zodat hun gebruikers daarmee al een grote stap zetten om de duurzame doelen voor 2030 en 2050 te kunnen bereiken.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan de vereisten in bovenstaand profiel en ben je per direct dan wel op korte termijn beschikbaar voor fulltime? Stuur dan per omgaande je actuele CV, onderbouwing en uurtarief incl. reiskosten excl. BTW naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.