interim Business Controller, Leiden, 32-36 uur p/w

Ben jij de direct beschikbare interim Business Controller die het Control & Audit team bij onze klant in Leiden tijdelijk komt ondersteunen voor 36 uur p/w? We zoeken iemand die hen als Business Controller helpt om deze opdrachtgever organisatie wendbaarder, moderner en klantgerichter te maken om zo hun taken omtrent de bescherming en bevordering van de gezondheid en het welbevinden van burgers nog beter te kunnen uitvoeren? Iets voor jou? Laat dan snel van je horen!

Wat ga je doen?

Als Business Controller ligt jouw focus op het gebied van control van Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE-n). Belangrijke resultaatgebieden binnen jouw functie zijn de begroting en de periodieke managementrapportages; niet alleen financieel maar ook kwantitatief maak je zichtbaar wat er in de business gebeurt. In het kader van het verbeterprogramma *24 lever je een belangrijke bijdrage aan procesverbeteringen om efficiënter te werken en het versterken van informatiemanagement om bij te blijven bij de digitale ontwikkelingen. Als Business Controller ben je onderdeel van het MT. Je legt verantwoording af aan de Concerncontroller.


Waar kom je terecht?

Het team Control & Audit is verantwoordelijk voor de interne financiële controle en bestaat uit drie Business Controllers, een medewerker die als back-office de Business Controllers ondersteunt met financiële analyses en dataverzamelingen en een Medewerker Interne Controle (Verbijzonderde Interne Controle). Het is een zelf organiserend team met de Concerncontroller als teamleider. De financiële administratie en een salarisadministratie zijn conform good governance separaat georganiseerd als onderdeel van de Centraal Ondersteunende Diensten.

 

Over opdrachtgever

Zij beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden en ontwikkelt zich steeds meer door naar een zelf organiserende en procesgerichte organisatie. Dit doet de zij voor 18 gemeenten in reguliere omstandigheden en tijdens een crisis. Om de opdracht goed te vervullen voert zij verschillende taken uit. Voorbeelden hiervan zijn ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, reizigersvaccinatie, bestrijding infectieziekten, bescherming kwetsbare kinderen en geneeskundige hulpverlening.

 

Ideale kandidaat beschikt over

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijk functie.
 • Je kijkt vooruit en helpt managers de financiën en consequenties van keuzes te begrijpen.
 • Je hebt ervaring binnen een overheids- of gemeentelijke organisatie en kennis van de BBV.
 • Daarnaast verwachten we van jou een heldere kijk op control; je denkt samen met de RVE Managers mee met de business en kunt de activiteiten en ontwikkelingen plaatsen in een organisatie brede context.
 • Ervaring met de Spuk –regeling en de Corona financiering is een plus.
 • Ervaring binnen een GGD-instelling is een pré.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van management rapportages.
 • Je bent natuurlijk handig met Excel.
 • Je bent van nature nauwkeurig, communicatief vaardig en organisatie sensitief.
 • Je bent direct beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Leiden/Zuid-Holland.
 • Standplaats is Leiden (nabij het Centraal Station), duur van de opdracht is van 1 juni t/m 31 december 2023 (met mogelijke verlenging).

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel, ben je geinteresseerd in deze opdracht en ben je per direct voor 32-36 uur p/w beschikbaar? Stuur dan per omgaande je actuele CV, persoonlijke motivatie en uurtarief inclusief reiskosten naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.