Interim Administrateur, Amsterdam, 32 uur p/w

Ben jij een ervaren interim Administrateur met een scherp oog voor detail en heb je een proactieve instelling? Heb je ruime ervaring met het beheren van materiële vaste activa registraties, het opstellen van liquiditeitsoverzichten en het verzorgen van BTW-aangiften? Dan zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar jou! Je start zo spoedig mogelijk met deze interim opdracht voor een periode van drie tot zes maanden voor 32 uur per week. Dat doe je bij hen op kantoor; een landelijke zorgorganisatie met 14 vestigingen in heel Nederland.

 

Wat ga je doen?

Als interim Administrateur vervul je een cruciale rol in het financiële hart van deze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van het beheren van materiële vaste activa tot het afhandelen van inhoudelijke vragen, zowel intern als extern. Het finance team van deze opdrachtgever werkt op het prachtige hoofdkantoor in Amsterdam. Je werkt nauw samen met andere Administrateurs en fungeert als vraagbaak binnen het team. Ook denk je actief mee over procesoptimalisaties en efficiencyverbeteringen.

Jouw taken omvatten onder andere:

 • beheer en aansluiting van materiële vaste activa registratie;
 • interne doorbelastingen, inclusief intercompany aansluitingen;
 • analyseren van kostenboekingen en balansposten;
 • periodiek opstellen van rapportages, waaronder KPI’s;
 • beheer van openstaande posten crediteuren en coördinatie van acties hierop;
 • beheren en opschonen van tussenrekeningen, kruisposten en rekeningcouranten;
 • zelfstandig boeken van memoriaal- en correctieboekingen.

 

Opdrachtgever is op zoek naar:

Voor hen zoeken wij een ervaren interim Administrateur die hen per direct kan komen versterken voor minimaal 3 maanden (en mogelijk verlengd). Je hebt bij voorkeur ervaring in zorgorganisaties en raakt snel vertrouwd met nieuwe taken.

Verder beschik je over:

 • een afgeronde opleiding op financieel gebied, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Accountancy;
 • uitstekende kennis van Excel;
 • kennis van / ervaring met de automatiseringspakketten AFAS en Filelinx;
 • analytische vaardigheden;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Geboden wordt:

Werken bij deze mooie opdrachtgever betekent, dat je werkt bij een Great Place to Work. Net als in 2023 mogen zij in 2024 deze naam weer dragen. En daar zijn ze trots op. Wat houdt werken bij hun Great Place to Work organisatie in?

 • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ideeën en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. 
 • Je ontvangt een overeenkomst van opdracht voor de duur van drie tot zes maanden voor 32 uur per week;
 • inkoop uurtarief bedraagt € 65,- exclusief BTW en reiskosten.

 

Over opdrachtgever

Zij zijn een landelijke zorgorganisatie met 14 klinieken door heel het land. Meer dan 800 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor hun patiënten. Ze bieden focuszorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. Door hun korte wachttijden kunnen ze patiënten snel helpen. En dat doen hun medewerkers met échte aandacht, want bij deze opdrachtgever maken ze daar tijd voor. Zij staan voor: Goede zorg, nu!

Ze hebben ook oprechte aandacht voor hun collega’s. Sinds 2019 mogen zij zich officieel een Great Place to Work noemen. Ieder jaar doen zij nog beter hun best om een goede werkgever te zijn voor hun medewerkers en interim collega’s.

Iets voor jou?

Geïnteresseerde interim kandidaten kunnen per omgaande hun interesse kenbaar maken door hun actuele profiel, persoonlijke onderbouwing en uurtarief incl. reiskosten, excl. BTW voor deze opdracht te mailen naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, bereikbaar op nummer 06-52636489.