HR Officer, 40 uur p/w

Ben jij passionate about animal care én op zoek naar een allround HR Officer functie bij sterk groeiende internationale organisatie, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een ervaren HR Officer die weet hoe HR administratieve processen en activiteiten dienen te worden verzorgd. Denk hierbij o.a. aan het bewaken van de loonbetalingen, opstellen van de arbeidscontracten, inhuur van externen, werving & selectie, monitoren en begeleiden van ziekteverzuim, ontwikkelen en implementeren van nieuwe HR beleid, etc. Zorgen dat de klus geklaard wordt, staat bovenaan jouw ‘to do lijst’. Daarnaast is ook zeker je inbreng gewenst op tactisch en strategisch gebied.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over goede Engelse schrijf- en spreekvaardigheden aangezien je in deze matrix organisatie ook onderdeel uitmaakt van een internationaal HR team dat centraal wordt gecoördineerd vanuit de moedermaatschappij in het Verenigd Koninkrijk, waarvoor je minimaal eens per kwartaal naar Engeland gaat om met je collega’s de best practices op HR gebied te bespreken en om van elkaars ervaringen te leren.

In deze functie werk je samen met een collega en ca. 3 ondersteunende parttimers op verschillende locaties. Mooie van deze moderne werkgever is, dat deze functie deels home-based is (ca. 2 á 3 dagen per week) en deels op locatie in het land bij de verschillenden dierenartsenpraktijken. Gezien de ligging van de praktijken heeft het vooralsnog de voorkeur om kandidaten te spreken die ten Noorden of Oosten van Utrecht (stad) wonen. Uiteindelijk zullen er in het Zuiden en Westen ook nieuwe aangesloten dierenklinieken bij komen, maar vooralsnog concentreert zich het werk in Noord- en Oost Nederland.

 

Over internationale opdrachtgever

In totaal werken er binnen deze organisatie ca. 7.000 medewerkers; in Nederland is dat vooralsnog ca. 225. En, er wordt een stevige groei verwacht; dit betekent dat ook alles op het gebied van HR tot in de puntjes geregeld moet worden wanneer zich dierenartspraktijken aan deze internationale organisatie verbinden. In de functie rapporteer je direct aan de Country Manager in Nederland en aan je Group HR collega in het Verenigd Koninkrijk.

 

Gewenste ‘bagage’

Qua competenties zoeken we iemand die: hands-on en accuraat is, meedenkt en feedback geeft, proactief met nieuwe HR ideeën komt en een uitstekende werkrelatie kan onderhouden met zowel interne klanten als externe HR leveranciers.

Gezocht wordt iemand met een HBO+ of WO opleiding die fulltime beschikbaar is, gewenste startdatum is 1 september 2021 of zoveel eerder als mogelijk. In deze functie kan je grotendeels zelf bepalen hoe je je uren per week invult, derhalve maximale flexibiliteit.

 

Opdrachtgever biedt

Deze opdrachtgever biedt je naast een aantrekkelijk salaris de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van opleidings- en trainingsmogelijkheden om verder (internationaal) carrière te maken. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en wil je na je zomervakantie onderdeel uitmaken van deze prachtige organisatie met liefde voor animal care, dan zie ik graag per omgaande je actuele CV plus persoonlijke onderbouwing tegemoet op dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor vragen bel je naar Dirk Rozemeyer, tel 06-52636489.