HR Business Partner, Rotterdam, 40 uur p/w (deels hybride)

Wil jij na de zomervakantie aan de slag als ervaren interim HR Business Partner bij energieke organisatie in Rotterdam? Lees dan dit profiel en reageer vóór 28 juni! Deze opdracht start per 5 september en loopt iig tot 31 maart 2023, met mogelijkheid tot verlenging.

 

Waar kom je terecht?

De energietransitie komt met uitdagingen. Als opdrachtgever moeten zij continu meebewegen met ontwikkelingen in de maatschappij, politiek en samenleving. Daar willen ze de beste mensen voor binnenhalen én binnenhouden. HR gaat daarbij helpen. Hun ambitie: een optimale experience bij kandidaten, in- en externe medewerkers en leidinggevenden. Waar data de route bepaalt van innovatieve optimale klantenbeleving. 

Het team van HR Business Partners levert een cruciale bijdrage aan business targets en begeleidt organisatievraagstukken en -veranderingen als ‘people‘ change expert. Maatschappelijke en interne ontwikkelingen vertalen ze door naar het People plan, waarbij de cultuur, organisatieontwikkeling en inzet van HR-instrumentarium wordt meegenomen. Het resultaat: tevreden medewerkers, een kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting, prestatiemanagement, productiviteit, gezondheid en welzijn. Het team coacht, daagt uit en adviseert senior management op alle HR onderwerpen en realiseert een optimale people experience. 

 

Wat ga je doen?

Als ervaren HR Business Partner ben je eigenaar van de strategische HR-agenda van verschillende afdelingen binnen deze opdrachtgever. Je implementeert interventies en ontwikkelt ze verder. Je vertaalt de strategie naar cultuur, organisatie-ontwikkeling en het HR instrumentarium. Het MT vaart blind op jouw strategische en tactische advies. Je participeert in multidisciplinaire teams en leidt of participeert in strategische projecten. Bij grote organisatieveranderingen ben je strategisch sparring-partner, coach en soms projectleider. Intern werk je intensief samen met de HR collega’s op het optimale resultaat te bereiken. Tevens jaag je teamontwikkeling aan en manage je externe partijen. Het management voorzie je van door data bewezen analyses en informatie voor de business. Kortom, genoeg te doen!

 

Jouw sterke punten. Worden zij blij van.
Je bent een HR Business Partner met een track record in het vertegenwoordigen van de people agenda. Je overziet de dagelijkse business, maar verliest daarbij de lange termijn nooit uit het oog. Je begrijpt de uitdagingen van de business als geen ander en weet daar vanuit HR de juiste oplossingen voor te vinden. Je implementeert makkelijk nieuwe ontwikkelingen of beleid. Daarin neem je de business mee, creëert draagvlak en overtuigt. Je gelooft in data, zet deze strategisch in. En je voelt naadloos aan welke interventie op welk moment het meeste effect heeft. Wat jou verder onze nieuwe HR Business Partner maakt?

  • Je hebt WO werk- en denkniveau met een opleidingsachtergrond in HRM of bedrijfskunde.
  • Je hebt ca. 10 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring in projectmanagement en met het begeleiden van grote verandertrajecten.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het HR Business Partner team. Dat bestaat uit 7 professionals die de drive hebben HR te vertegenwoordigen in de business. HR binnen deze opdrachtgever is volop in ontwikkeling. Er heerst een goede dynamiek tussen collega’s die gezamenlijk een vernieuwingsslag willen maken. Dat kent natuurlijk zijn uitdagingen, maar het uitzicht is nog veel mooier. Want dankzij hun werk, is deze opdrachtgever straks nog beter klaar voor alle grote veranderingen die komen. Bij deze opdrachtgever werken zij volgens hun @Work concept. Je werkt als het weer kan en mag ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Rotterdam; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel..

 

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en de beschreven vereisten voor deze interessante opdracht stuur dan je actuele CV, persoonlijke motivatie en indicatie van je uurtarief incl. reiskosten naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl vóór 28 juni aanstaande. Voor meer informatie, bel je naar Dirk Rozemeyer, tel 06 – 52 63 64 89.

Dank voor het delen in je netwerk.