HR Adviseur Opleiding & Ontwikkeling (L&D), Amsterdam Z-O/hybride, 32 uur p/w

Binnen deze opdrachtgever speelt hun Academy een essentiële rol in het bevorderen van leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om deze Academy verder te ontwikkelen. Met jouw expertise en toewijding lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en optimaliseren van leertrajecten. En natuurlijk het stimuleren van de professionele groei van hun collega’s. Door jou kunnen hun patiënten rekenen op de allerbeste zorg door deskundige collega’s.

 

Wat ga je doen?

Bij deze opdrachtgever is leren en ontwikkelen volop gaande. In 2023 hebben zij hun eigen Academy met StudyTube gelanceerd. De komende jaren blijven ze dit uitbreiden met als uitgangspunt aantrekkelijk werkgeverschap en dat deskundige collega’s, de allerbeste zorg kunnen leveren. Naast het verder optimaliseren van deze in-house Academy, zijn dit jouw top 4 werkzaamheden:

 • ontwikkelen van het opleidingsbeleid en bewaking van de uitvoering ervan;
 • adviseren van leidinggevenden, gevraagd en ongevraagd, met betrekking tot het uitvoeren van het opleidingsbeleid;
 • je voert gesprekken met externe deskundigen (leveranciers) voor de uitvoering van opleidingen en trainingen en je stelt rapportages op;
 • je gaat een start maken met het ontwikkelen van Talentmanagement.

Je komt te werken op het hoofdkantoor in Amsterdam, maar je werkt ook regelmatig op één van de 14 locaties in het land. Je werkt samen met 10 HR-collega’s waaronder een HR Manager, 4 HR Adviseurs, 3 HR Assistenten en 2 Salarisadministrateurs. Je deelt je kennis, ervaring en je passie voor leren en ontwikkelen (L&D) zowel binnen als buiten de afdeling.

 

Opdrachtgever is op zoek naar de volgende kandidaat:

Je bent een doortastend en betrokken persoon met een positieve en energieke uitstraling. Dankzij eerdere ervaring kun je professioneel advies geven en ben je bedreven in het beïnvloeden. Ook ben je goed in communiceren en we waarderen een collega met een vleugje humor. Daarnaast heb jij:

 • een afgeronde HR-gerelateerde opleiding op minimaal HBO-niveau bijv. HR Personeel & Arbeid, Toegepaste Psychologie of Onderwijswetenschappen.
 • minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van ontwikkelen en opleiden (L&D) van medewerkers;
 • ruime ervaring met Microsoft Office en met name Excel kent geen geheimen voor jou;
 • kennis van zaken en je krijgt mensen in beweging.

Bij deze opdrachtgever leveren ze kwalitatieve zorg met aandacht voor de patiënt. Om dit te blijven waarborgen doen ze bij nieuwe medewerkers een referentiecheck bij voorgaande werkgevers en vragen ze om een recente positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Opdrachtgever biedt het volgende:

Werken bij deze opdrachtgever betekent dat je werkt bij een Great Place to Work. Net als in 2023 mogen zij in 2024 deze naam weer dragen. En daar zijn ze trots op. Wat houdt werken bij hun Great Place to Work organisatie in?

 • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ideeën en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Je ontvangt een salaris van minimaal € 3.423,- en maximaal € 5.033, – op basis van een 40-urige werkweek. Met ingang van 1 februari 2024 gaat het salaris omhoog conform CAO ZKN.
 • Wij gaan voor duurzame arbeidsrelaties en daarom ontvang je een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van één jaar met de intentie tot een vast contract bij een wederzijdse match.
 • Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, 160 vakantie-uren per jaar en 72 PLB-uren (persoonlijk levensfasebudget) per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Natuurlijk hebben we ook een gunstige reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een enkele reisafstand van maximaal 50 kilometer of volledige vergoeding van je reiskosten als je met het openbaar vervoer komt.
 • Bovenal kom je terecht in een positieve en stimulerende werkomgeving waar je kunt rekenen op je collega’s.

 

Over opdrachtgever:

Zij zijn een landelijke zorgorganisatie met 14 klinieken door heel Nederland. Meer dan 800 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor hun patiënten. Ze bieden focuszorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. Door hun korte wachttijden kunnen ze patiënten snel helpen. En dat doen hun medewerkers met échte aandacht, want bij deze opdrachtgever maken ze daar tijd voor. Zij staan voor: Goede zorg, nu!

Ze hebben ook oprechte aandacht voor hun collega’s. Sinds 2019 mag deze opdrachtgever zich officieel een Great Place to Work noemen. Ieder jaar doen ze nog beter hun best om een goede werkgever te zijn voor hun medewerkers.

 

Waarom werken bij deze mooie opdrachtgever?

Een fijne werksfeer

Bij hen word je gewaardeerd en gezien als een volwaardig teamlid. Er hangt een open sfeer en ze helpen elkaar graag. Je kunt altijd bij een collega langslopen om te overleggen. Ze behandelen elkaar als gelijken en kijken niet op of neer, maar naar elkaar. Je bent vrij om je visie te delen en er wordt naar jouw mening geluisterd.

 

Doorgroeimogelijkheden

In hun organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt je wensen bespreken met je Manager. Zo hebben ze hun eigen Academy en kijken ze samen naar jouw ontwikkelplan.

 

Zorgzame arbeidsvoorwaarden

Je verdient bij hen een goed salaris volgens CAO ZKN. Daarnaast hebben ze zorgzame secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt eindejaarsuitkering, belastingvoordelen, exclusieve personeelskorting en nog veel meer.

 

Hybride werken

Voor veel van hun staffuncties – waaronder ook deze HR Adviseur O&O functie – is het mogelijk om hybride te werken. In overleg met je leidinggevende, werk je een deel van de week op kantoor/locaties en de rest vanuit huis. Je bent daarin flexibel en deelt je eigen agenda in. Dit geeft je ruimte en vrijheid.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel voor deze HR-Adviseur Opleiding & Ontwikkeling (L&D) baan voor 32 uur p/w? Stuur dan graag per omgaande je actuele CV én persoonlijke motivatie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.