HR Adviseur Opleiding & Ontwikkeling, Amsterdam, 32, 36 of 40 uur p/w

De tijd van een patiënt is kostbaar. Het lijkt soms een eeuwigheid te duren als je pijn hebt of wanneer je wacht op een diagnose of behandeling. Als het leven van onze patiënten even stilstaat, dan zijn zij er voor ze. Bij deze opdrachtgever (één van de Best Workplaces 2021) leveren ze zorg op het hoogste niveau. Met tijd en aandacht voor de patiënt. Goede zorg, nu! Voor hun hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Adviseur Opleiding & Ontwikkeling (voor 32, 36 of 40 uur p/w, minimum 4 dagen).

 

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur Opleiding & Ontwikkeling / Learning & Development ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het opleidingsbeleid en je bewaakt de uitvoering hiervan. Je adviseert leidinggevenden gevraagd en ongevraagd met betrekking tot de uitvoering van dit beleid. Er staat al een fundament voor wat betreft de verplicht te volgen trainingen voor de zorgprofessionals. Nu is het tijd voor verdieping en het verder ontwikkelen van het opleidingsbeleid. Je gaat o.a. bouwen aan een opleidingssysteem en aan de slag met zorginhoudelijke scholingsonderwerpen zoals verplichte e-learning, agressietrainingen en functiegerichte opleidingen.

Je werkt zelfstandig aan specifieke HR vraagstukken. Je selecteert externe deskundigen voor de uitvoering van opleidingen en trainingen en je stelt rapportages op. Plannen en organiseren is één van jouw talenten en daarom ben je ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse opleidingskalender. Je draagt ook zorg voor het binnenhalen van allerlei subsidies.

Daarnaast ben je werkzaam als HR Adviseur voor de twee locaties (Roermond en Maastricht) om feeling met de locaties te hebben. Voor deze locaties ben je het aanspreekpunt vanuit HR en ben je verantwoordelijk voor het algemene HR proces van in-, door- en uitstroom. Circa 1x per 6 weken bezoek je deze locaties.

 

Over opdrachtgever

Zij zijn een landelijke keten van Zelfstandige Behandel Centra (ZBC’s). Met meer dan 500 zorgprofessionals bieden zij bij 13 locaties laag-complexe zorg. Patiënten kunnen bij hen terecht voor onder meer maag-en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. Deze patiënten helpen we binnen een week in een vriendelijke en veilige omgeving. Daar staan zij voor: Goede zorg, nu!

 

Zij zoeken iemand met:

 • Een afgeronde HR gerelateerde opleiding heeft minimaal op HBO-niveau;
 • Min. 3 jaar relevante werkervaring heeft op het gebied van ontwikkelen en opleiden van medewerkers (ervaring in de gezondheidsbranche is een pre);
 • Ruime ervaring heeft met Microsoft Office en met name Excel;
 • Vertrouwen uitstraalt, kennis van zaken heeft en mensen met plezier in beweging krijgt;
 • Een betrokken, daadkrachtige, communicatief vaardige houding heeft;
 • Bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Heb je ten slotte ook geen bezwaar tegen deze mobiele functie waarin je reist naar de verschillende klinieken-locaties? Dan is dit dé baan voor jou!

 

Opdrachtgever biedt:

 • Je krijgt een salaris volgens de CAO ZKN. Afhankelijk van je kennis en ervaring is het startsalaris minimaal € 3.181,- en maximaal € 4.676,- bruto op basis van een 40-urige werkweek; een contract van 32 of 36 uur p/w is bespreekbaar.
 • Je krijgt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), 160 vakantie-uren per jaar, 72 PLB-uren (persoonlijk levensfasebudget) per jaar bij een vast dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
 • Bij omzetting naar een contract voor onbepaalde tijd bieden we een fietsplan en een sportabonnement.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz;

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit gestimuleerd wordt. Wij bieden volop gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding van jouw kennis en interesses.

 

Iets voor jou?

Voldoe je aan het profiel en ben je enthousiast ten aanzien van deze functie stuur dan per omgaande je actuele CV en persoonlijke onderbouwing naar  dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie of vragen bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.