HR Adviseur, Amsterdam Z-O/hybride, 28-32 uur p/w

Bij deze opdrachtgever zorgen ze dat hun patiënten snel én goed geholpen worden door korte wachttijden en deskundige zorgverleners. Hun zorgverleners zijn toegewijd en bieden zorg met persoonlijke aandacht. Zij zijn een Great Place to Work en als HR-Adviseur lever jij een belangrijke bijdrage aan het creëren van een fijne werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Alleen met tevreden medewerkers kunnen ze namelijk de allerbeste zorg bieden. Kom jij hun vijf locaties Den Haag, Breda, Apeldoorn, Hengelo en Maastricht adviseren op het brede HR-vlak?

 

Wat ga je doen?

Als HR-Adviseur ben jij breed inzetbaar en adviseer je leidinggevenden op het gebied van in-, door- en uitstroom. Denk aan duurzame inzetbaarheid, gezondheid & verzuim, beloning, functioneren, arbeidsrechtelijke vragen, teamdynamiek op locaties en individuele loopbaanvraagstukken van medewerkers. Jouw top-5 werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Leidinggevenden gevraagd en ongevraagd adviseren over brede HR-thema’s onderbouwd met de juiste kennis en (intern) beleid.
 • Centraal aanspreekpunt/vraagbaak zijn voor medewerkers waarbij je zorgt voor heldere communicatie en ondersteuning bij HR-gerelateerde vragen.
 • Actief het HR-beleid uitdragen richting het management, waarbij je zorgt voor een heldere implementatie en bewustwording binnen de locaties.
 • Je kunt deelnemer zijn binnen een specifiek project waar jouw expertise wordt gevraagd op een bepaald HR-thema.
 • Je stelt (complexe) correspondentie op, houdt personeelsdossiers up-to-date en hebt een signaalfunctie voor wat betreft relevante personeelsinformatie, zoals verzuimcijfers.

 

Opdrachtgever is op zoek naar de volgende kandidaat:

Jij bent klantgericht, dienstverlenend en gaat voor de beste kwaliteit van advisering. Dankzij eerdere ervaring kun je professioneel adviseren en ben je gedreven om mensen in beweging te krijgen. Ook ben je goed in communiceren en ze waarderen een collega met een vleugje humor. Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting HRM en je denkt en werkt op HBO-niveau.
 • Coaching skills en een positieve houding waarmee je collega’s in beweging krijgt.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als operationeel HR-Adviseur.
 • Bij voorkeur ervaring met AFAS.
 • Woonachtig in de regio/provincie Utrecht vanwege bezoeken aan verschillende locaties (Den Haag, Breda, Apeldoorn, Hengelo en Maastricht) waar je voor werkt.

Op maandag zijn we als HR-team op kantoor in Amsterdam. Vanwege de betrokkenheid bij de locaties als HR-team, vinden we het prettig als je ook op jouw eigen locaties werkt naar keuze.

Bij deze opdrachtgever leveren ze kwalitatieve zorg met aandacht voor de patiënt. Om dit te blijven waarborgen doen ze bij nieuwe medewerkers een referentiecheck bij voorgaande werkgevers en vragen zij om een recente positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Opdrachtgever biedt het volgende:

Werken bij hen betekent dat je werkt bij een Great Place to Work. Net als in 2023 mogen zij in 2024 deze naam weer dragen. En daar zijn ze trots op! Wat houdt werken bij hun Great Place to Work organisatie in?

 • Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ideeën en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Je ontvangt een salaris van minimaal € 3.423,- en maximaal € 5.033,- op basis van een 40-urige werkweek. Het uiteindelijke salaris wordt bepaald door je kennis en ervaring.
 • Zij gaan voor duurzame arbeidsrelaties en daarom ontvang je een arbeidsovereenkomst voor 28 tot maximaal 32 uur per week voor de duur van één jaar met de intentie tot een vast contract bij een wederzijdse match.
 • Zij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, 160 vakantie-uren per jaar en 72 PLB-uren (persoonlijk levensfasebudget) per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Natuurlijk hebben ze ook een gunstige reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een enkele reisafstand van maximaal 50 kilometer of volledige vergoeding van je reiskosten als je met het openbaar vervoer komt.
 • Bovenal kom je terecht in een positieve en stimulerende werkomgeving waar je kunt rekenen op je collega’s.

 

Over opdrachtgever:

Zij zijn een landelijke zorgorganisatie met 14 klinieken door heel Nederland. Meer dan 800 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor hun patiënten. Ze bieden focuszorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. Door hun korte wachttijden kunnen ze patiënten snel helpen. En dat doen hun medewerkers met échte aandacht, want bij deze opdrachtgever maken ze daar tijd voor. Zij staan voor: Goede zorg, nu!

Ze hebben ook oprechte aandacht voor hun collega’s. Sinds 2019 mag deze opdrachtgever zich officieel een Great Place to Work noemen. Ieder jaar doen ze nog beter hun best om een goede werkgever te zijn voor hun medewerkers.

 

Waarom werken bij deze mooie opdrachtgever?

Een fijne werksfeer

Bij hen word je gewaardeerd en gezien als een volwaardig teamlid. Er hangt een open sfeer en ze helpen elkaar graag. Je kunt altijd bij een collega langslopen om te overleggen. Ze behandelen elkaar als gelijken en kijken niet op of neer, maar naar elkaar. Je bent vrij om je visie te delen en er wordt naar jouw mening geluisterd.

 

Doorgroeimogelijkheden

In hun organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt je wensen bespreken met je Manager. Zo hebben ze hun eigen Academy en kijken ze samen naar jouw ontwikkelplan.

 

Zorgzame arbeidsvoorwaarden

Je verdient bij hen een goed salaris volgens CAO ZKN. Daarnaast hebben ze zorgzame secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt eindejaarsuitkering, belastingvoordelen, exclusieve personeelskorting en nog veel meer.

 

Hybride werken

Voor veel van hun staffuncties – waaronder ook deze HR Adviseur functie – is het mogelijk om hybride te werken. In overleg met je leidinggevende, werk je een deel van de week op kantoor/locaties en de rest vanuit huis. Je bent daarin flexibel en deelt je eigen agenda in. Dit geeft je ruimte en vrijheid.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel voor deze HR-Adviseur baan voor 28-32uur p/w? Stuur dan graag per omgaande je actuele CV én persoonlijke motivatie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.