Deta(vast) Recruiter Externe Inhuur, Rotterdam, 32 uur p/w

Wat ga je doen?

Voor deze opdrachtgever in Rotterdam, pal tegenover NS-station Blaak zijn we op zoek naar een tijdelijke Recruiter Externe Inhuur. Het gaat om 32 uur p/w voor de periode van 25-11-2020 t/m 28-02-2021 met de optie tot verlenging. Vanwege Covid-19 wordt er vooralsnog bijna nagenoeg vanuit huis gewerkt.

Als Recruiter Externe Inhuur maak je de match tussen onze behoeften aan flexibel personeel en het aanbod in de arbeidsmarkt. Intern ben je adviseur voor inlenende managers. Extern ben je eerste aanspreekpunt voor leveranciers zoals uitzendbureaus, brokers en zelfstandigen. Je hebt overzicht over en grip op de totale inleen-populatie van de organisatie en stuurt actief mee in de optimalisatie tussen kortlopende en langdurige behoeften aan personeel. Met jouw kennis over veranderende wet- en regelgeving adviseer je het management en pas je processen erop aan. Hiermee ben je de smeerolie in het proces om steeds de benodigde expertise en capaciteit tijdig en tegen verantwoorde kosten aan te trekken. De inzet van flexibel personeel is een strategische keuze van de organisatie die wendbaar, innovatief, lerend, en flexibel is. Er wordt op projectmatige basis expertise ingeleend om vaart te maken in vernieuwingen en er worden processen uitbesteed aan extern personeel om continu in te kunnen spelen op pieken en dalen in onze marktbewerking. De werving bestaat uit individuele posities. Primair voor tijdelijke posities maar in een aantal gevallen ook voor tijdelijke deta-vast functies met de intentie voor een dienstverband op termijn. Regelmatig voer je ook de regie over het gehele selectieproces.

Je gaat de frontoffice van de Inleendesk voor deze opdrachtgever bemensen. Doelstelling is het continu optimaliseren van de variërende behoeften aan flexibel personeel.

 • De functie vraagt snelheid in de uitvoering, initiatieven om effectiviteit te vergroten.
 • Het oppakken van de regiefunctie bij elke inleen aanvraag first time right af, tot aan de inleenopdracht (‘single point-of-contact’ met de opdrachtgever en de opdrachtnemer).
 • De selectiecriteria  per vacature opstellen, indien van toepassing conform de richtlijnen van de aanbestedingswet.
 • Afstemming met leveranciers m.b.t. inhuurvoorwaarden.
 • De Recruiter Inleendesk ondersteunen in de operationele taken.

Jouw sterke punten

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante ervaring (als Recruiter Externe Inhuur) 
 • Bij voorkeur ervaring met Workday en (Salesforce) 
 • Je hebt ervaring met een Dynamisch aankoopsysteem 
 • Je hebt ervaring met- en talent voor commerciële onderhandelingen
 • Je hebt actuele kennis van wet- & regelgeving rondom flexibele arbeid
 • Je hebt affiniteit met en kennis van onze doelgroepen op de arbeidsmarkt (uitzendkrachten, specialisten en management)
 • Je bent daadkrachtig, betrokken, flexibel, en een uitgesproken teamspeler maar kan prima zelfstandig werken   

Een goed team, daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de HR afdeling van opdrachtgever die in z’n totaliteit uit 55 fte bestaat.

 

Van groot belang voor deze functie

 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring en/of systeemkennis van Workday en Salesforce (Netive).
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Recruiter Externe Inhuur.
 • Kandidaat heeft ervaring en kennis van de aanbestedingswet en een Dynamisch Aankoopsysteem (welke wordt gebruikt voor de werving van personeel).
 • Kandidaat heeft ervaring met- en talent voor commerciële onderhandelingen.
 • Kandidaat heeft actuele kennis van wet- & regelgeving rondom flexibele arbeid, dit komt duidelijk in het CV naar voren.
 • Kandidaat is in de gehele maand december beschikbaar (uiteraard niet op de feestdagen).
 • Het CV van de kandidaat dient voorzien te zijn van minimaal twee referenties (voorzien van naam, functie en bij voorkeur ook met contactgegevens referent). Deze zullen pas na een eerste gesprek met de kandidaat door opdrachtgever worden benaderd.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Wil je in aanmerking komen voor deze opdracht? Meld je dan je interesse d.m.v. je actuele CV mét korte persoonlijke  onderbouwing via onderstaand formulier.

Tot slot het volgende: aangezien deze functie een ondersteunde rol betreft en instructies opvolgt van een leidinggevende past dit niet binnen de Wet DBA, waardoor het niet mogelijk is om ZZP’ers rechtstreeks te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich enkel op detacheringsbasis  laten aanbieden door een payrolling organisatie, in dat kader werken wij met een vast bureau in Rotterdam.

Bij een positieve terugkoppeling op je profiel wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek; deze zal plaats vinden op 20 november vanaf 12:00 uur of 25 november vanaf 15:00 uur of 27 november vanaf 14:30 uur. Gelieve ervoor te zorgen de 20e, 25e dan wel 27e november beschikbaar te zijn. Gesprekken zullen namelijk niet op een ander moment plaatsvinden. Indien de geschikte kandidaat op 20 november al is gesproken dan vervallen de laatste twee mogelijkheden. 

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, 06-52636489.