Communicatiespecialist, Ede/Utrecht/hybride, 32-40 uur p/w

Bij deze opdrachtgever wordt gewerkt aan de duurzame inrichting van Nederland. Zowel overheidsinstanties als professionals in de grond-, weg- en waterbouwsector gebruiken hiervoor dagelijks hun kennisproducten. Om hun kennis in de vorm van richtlijnen, opleidingen en netwerken goed te vertalen, zijn we voor hen op zoek naar een (uitvoerende) Communicatiespecialist.

Ben jij goed in het bedenken en het maken van mooie artikelen, podcasts en nieuwsbrieven? En word je blij van het uitvoeren van communicatieplannen van begin tot eind? Dan is deze functie zeker interessant voor jou!  

Samen werken aan mooie communicatiemiddelen? 
Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een nieuwe collega die aan de slag gaat met het schrijven en voornamelijk uitvoeren van communicatieplannen. Samen met de Communicatie- en Online Specialisten, Event Coördinatoren en Community Managers zorg je in deze functie voor een interessante middelenmix, zoals de (nieuwe) website, de introductie van nieuwe kennisproducten, diverse bijeenkomsten, nieuwsbrieven en podcasts. Niet alleen het uitwerken van middelen, ook het inzetten ervan doe je op verschillende manieren: via hun eigen kanalen en via netwerken en community’s.  

Naast deze doorlopende werkzaamheden werk je ook mee aan projectcommunicatie, bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe CROW publicatie of richtlijn. Hier stel je een communicatieplan voor op, je zorgt voor een nieuwsbericht, stemt een eventueel webinar af met de Event Coördinator, regelt dat er een video wordt opgenomen en deelt het nieuws op verschillende momenten via LinkedIn. In jouw rol als Communicatiespecialist werk je binnen deze organisatie nauw samen met kenniswerkers, Online Specialisten en de Community Managers. Met elkaar draag je zorg voor duidelijke en aantrekkelijke communicatie uitingen. 

 

Wie zoekt deze opdrachtgever?   
Voor deze functie zoeken zij iemand die: 

 • verantwoordelijk wil zijn voor eigen projecten en deze van begin tot eind uitvoert; 
 • de vertaalslag weet te maken van complexe stof naar heldere, aantrekkelijke content; 
 • energie krijgt van samenwerken met collega’s om mooie resultaten te behalen.  

Herken je je hierin en ga je graag voor én vooral met hen aan de slag? Dan passen jullie goed bij elkaar. Natuurlijk hoef je niet in alles goed te zijn, er is bij hen voldoende ruimte om te leren. Als je al eerder bij een kennis- of brancheorganisatie of in de GWW-sector hebt gewerkt, zal dat je in deze rol zeker helpen met het eigen maken van de inhoud. 

 

Wat vragen zij van jou? 

 • Een afgeronde HBO-opleiding Communicatie, Marketing, PR of Journalistiek.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke Communicatiespecialist functie. 
 • Je bent gewend zelfstandig en aan verschillende projecten tegelijk te werken.
 • Je schrijft (ge)makkelijk.
 • Je wordt blij van het maken van verschillende communicatiemiddelen.
 • Je hebt kennis van – en/of affiniteit met – de GWW-sector of kennisorganisaties. 
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden zij jou?
Werken aan praktische oplossingen is voor hen vanzelfsprekend. Dat doen ze met ruim 120 professionals in Ede (hoofdkantoor) en Utrecht. Deze opdrachtgever is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk. Zij zijn een niet-hiërarchische organisatie die de kennis en kwaliteiten van medewerkers centraal stelt. Zij zijn daarnaast voorstander van hybride werken. Door hun medewerkers de mogelijkheid te bieden om zowel thuis als op kantoor te kunnen werken, hopen zij bij te dragen aan een prettige werkplek voor iedereen, een goede privé-werk balans én een duurzamere samenleving. 

Zet jij je talent in bij deze mooie opdrachtgever? Dan belonen zij dit graag met goede arbeidsvoorwaarden volgens hun eigen CAO. Een greep uit hun arbeidsvoorwaarden:

 • arbeidscontract voor 32-40 uur per week;
 • salaris tussen de € 3.285,- en € 5.516,- bruto per maand op basis van 40 uur;  
 • 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen op basis van 40 uur;
 • een persoonlijk benefitbudget bestaande uit 6 (van de 12) ADV dagen, eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • premievrije pensioenopbouw;
 • maandelijkse zorgkostenvergoeding;
 • thuiswerkvergoeding, internetvergoeding én eenmalige werkplekvergoeding van € 500,-;
 • opleidingsbudget.

Over opdrachtgever 
Deze kennisplatform organisatie is dé drijvende kracht achter een duurzame inrichting van de fysieke leefomgeving in Nederland. Zij ontwikkelen collectieve kennis over infrastructuur en mobiliteit; voor én met de sector. Als kennisplatform bieden ze praktische oplossingen en bevorderen ze directe toepasbaarheid van deze kennis. Iedereen die een stap buiten de deur zet, ervaart het onschatbare belang van hun publicaties en richtlijnen, opleidingen, netwerken en community’s.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel en ben je op korte termijn beschikbaar voor deze Communicatiespecialist functie voor vast, voor 32-40 uur p/w? Stuur dan graag per omgaande je actuele CV én persoonlijke motivatie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.