Change Professional (deta-vast), Rotterdam/hybride, 40 uur p/w

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.
Dit is een boeiende tijd om bij deze organisatie in hartje Rotterdam te werken. De energietransitie is één van de grootste strategische uitdagingen waar Nederland de komende jaren voor staat. Deze opdrachtgever bevindt zich midden in dit krachtenveld als één van de drie grote netbeheerders. Dit vereist een grote mate van wendbaarheid, creativiteit, nieuwe competenties en goed inspelen op kansen en risico’s. Het Change Office zorgt voor executie van de organisatie strategie.

Het Change Office is de #1 veranderpartner voor alle onderdelen binnen deze opdrachtgever. Zij zijn gekwalificeerde professionals die in opdracht van een business owner werken aan strategische veranderingen. Dit doen zij in co-creatie met alle afdelingen om samen de organisatie strategie te realiseren en de nodige veranderingen te implementeren en borgen. Ze vergroten het verander-DNA van de hele organisatie door het geven van trainingen, het delen van kennis en het werken met zowel bewezen als innovatieve verander- en verbetermethodieken als Lean Six Sigma, Agile conform SAFe model en Prosci.

 

Hoe jouw dag als Change Professional eruit ziet?
Na een heerlijke kop koffie/thee, start je jouw dag met de weekstart met het team. In de ochtend heb je een aantal overleggen met verschillende project teams. Hoe staat het project ervoor? Waar kunnen we bijsturen? Jij gaat verandering brengen. Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je van je eigen of verse lunch en van het fantastische uitzicht over heel Rotterdam. Of je loopt even de stad in voor een wandeling. In de middag maak je doelstellingen concreet en stel je met je collega’s een feature roadmap vast. Je haakt aan bij een teamsessie over duurzame inzetbaarheid. Tenslotte heb je nog een wandel-bila met je leidinggevende. Aan het einde van je werkdag sta je in een paar stappen op station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.

Jelka F.: “Binnen het Change Office krijg ik, naast het uitvoeren van mijn huidige functie, de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in het kernteam Verbinding. Hierdoor heb ik een diverse werkweek, waarbij ik met veel verschillende collega’s mag samenwerken.”

 

Jouw sterke punten. Worden opdrachtgever blij van.
Als Change Professional heb je ervaring als Projectleider, Epic Owner of Consultant. Met jouw positieve instelling en hoog energieniveau zet jij in korte tijd resultaten neer. Jij stopt niet voordat je de klus hebt geklaard. Jij versnelt en doet dit op een bevlogen en verbindende wijze. Jij denkt drie stappen vooruit zodat veranderingen ook goed worden geïmplementeerd, geborgd en de beoogde benefits worden gerealiseerd. Door je open houding en communicatieve kwaliteiten gaat het creëren van draagvlak voor veranderen je gemakkelijk af. Veranderingen ga jij elke dag weer aan. Wat jou verder onze nieuwe Change Professional maakt?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (Technisch en/of Bedrijfskundig) en minimaal 3 á 5 jaar relevante werkervaring met projecten, waarbij het realiseren en implementeren van o.a. strategische doelstellingen en ICT veranderingen een belangrijk component is geweest.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de energie sector en technische onderwerpen.
 • Samenwerken is voor jou een no-brainer; je weet tot gedragen besluitvorming te komen door mensen om je heen te motiveren.
 • Je beschikt over een uitstekende set aan data- en analyse skills en je bent nieuwsgierig en gretig om te leren.
 • Je zet complexe vraagstukken om naar kleinere vraagstukken die realiseerbaar zijn.
 • Je bent fulltime beschikbaar voor deze deta-vast opdracht van een jaar, idealiter ingaande per 1 december 2023 (tot 30 november 2024) met daarbij op voorhand de wens om dan bij deze opdrachtgever in vaste dienst te gaan.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan is deze odprachtgever nog altijd benieuwd naar je en nodigen zij je graag uit te reageren.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.
Vanaf dag één maak je deel uit van een professioneel team binnen het Change Office. Met deze afdeling faciliteren ze de business om te versnellen, veranderen en verwezenlijken voor hun klanten en de omgeving. Zij werken met ca. 100 professionals op verschillende niveaus, competentie gedreven, met veel aandacht voor ontwikkeling vanuit hun People Managers, Community of Practices en een Management Team. De transformatie naar Lean Agile werken staat hoog in het vaandel.

Bojan L.: “Bij Change Office mag ik meedenken over ons vakgebied en manier van werken. Dit doe ik samen met andere collega’s die passie hebben voor ons vak en voor deze organisatie.”

 

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.
Dat je van deze opdrachtgever je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat  kun je na een jaar op basis van detachering nog meer hen, als werkgever verwachten?
Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent: 

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, een (maximaal) salaris van € 6.213,54 gebaseerd op 40 uur per week en 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. 
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? 
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van hen ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van € 500,- bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt).
 • Volgens hun @Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Zij zorgen voor je thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!

Daar komt dit nog bovenop: 

 • Werken bij hen in vaste dienst betekent werken bij een Worldclass Workplace. Eén van de trotspunten van hun (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer!
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf. 
 • Duurzame inzetbaarheid van hun collega’s vinden zij ontzettend belangrijk. Er is ruimte en aandacht voor een gezonde werk-privé balans.

 

Iets voor jou?

Wil jij na 1 jaar op basis van detachering (dus niet op basis van freelance/ZZP) de overstap naar deze opdrachtgever voor vast maken, dan is deze Change Professional deta-vast opdracht voor een jaar een ideale kans om je bij hen waar te maken. Stuur in dat geval vóór 19 november je actuele CV én onderbouwing naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl Daarnaast dien ik tevens over de volgende informatie van je te beschikken alvorens wij je bij onze opdrachtgever kunnen aanbieden:

– huidige salarisindicatie bij fulltime inzetbaarheid;

– eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden die momenteel van toepassing zijn;

– (het kunnen aanleveren van) beschikbare referenties (naam, functie en contactgegevens referent)

Op dinsdag 21 november na 12:00 uur vernemen we of je wordt uitgenodigd voor een interview. Binnen 24 uur ontvangt de betreffende kandidaat via het persoonlijke mailadres een assessment die uiterlijk zondag 26 november afgerond moet zijn. Interviews vinden plaats op maandag 27 november gedurende de hele dag. Het gaat om 2 interviews van 45 minuten, aansluitend. Daarbij is de planning van de interviews afhankelijk van het aantal geschikte kandidaten.

Voor vragen, bel je naar Dirk Rozemeyer op nummer 06-52636489.