Business Controller, Rotterdam, 32 uur p/w

Ter overbrugging van vaste werving zoeken we tijdelijk een direct beschikbare energieke Business Controller voor de afdeling Klant & Markt, bij voorkeur uit de regio Rotterdam. Iemand die ons gaat helpen bij het ‘in control’ zijn van de business. Iemand die niet alleen mee denkt, maar juist ook initiatief neemt en vol enthousiasme vooruit denkt. Aangezien het hier een ondersteunde rol betreft onder leiding van een Head of Business Control, past deze functie binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om als ZZP’er te reageren. Wél is het mogelijk dat eventueel geïnteresseerde ZZP’ers zich op detacheringsbasis (lees: in loondienst d.m.v. payrolling) laten aanbieden. Duur van de opdracht zal zijn voor 3 maanden, met de optie tot een maand verlenging totdat vaste invulling en overdracht heeft plaats gevonden.

Bij opdrachtgever zoekt men een ervaren Business Controller die als sparring partner van het management niet alleen meedenkt, maar vooral vooruit kijkt. Op financieel gebied, maar vooral ook op niet-financiële gebieden. Jij helpt bij scenarioplanning, begrotingen en prognoses. Je maakt managementanalyses en neemt een adviserende rol in zowel interne als externe projecten. En advies geven? Dat kan jij. Zowel gevraagd als ongevraagd.

Als Business Controller speel jij een sleutelrol in het door ontwikkelen van de afdeling Klant & Markt én Business Control. Budgetteren, risico’s minimaliseren én rapportages en prognoses maken? Jij doet het. Jij zorgt voor de optimale uitvoering van de planningscyclus van de business. Kortom, genoeg te doen als tijdelijke Business Controller binnen deze energieke opdrachtgever, gelegen pal naast NS station Rotterdam Blaak, de Markthal op loopafstand en de Oude Haven om de hoek. Wie wil daar komende zomer nou niet werken?

Als Business Controller heb je passie voor duurzame energie waarbij je graag relaties onderhoudt en samenwerkt met andere collega’s. Wat maakt jou voor ons een interessante Business Controller?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van Economie of Bedrijfskunde.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante Business Controller werkervaring.
  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en weet wat er binnen je bedrijfsonderdeel speelt.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en daagt het management van je bedrijfsonderdeel op een positief kritische wijze uit om zo vanuit jouw vakgebied bij te dragen aan het anticiperen op ontwikkelingen en realiseren van doelstellingen.
  • Je hebt een continue verbetermentaliteit en hierbij oog voor het verbinden van en samenwerken met alle betrokken partijen. 
  • Je hebt bovengemiddeld interesse in de energiemarkt en de transitie die reeds in gang is gezet.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Klant & Markt in Rotterdam. Deze afdeling vertegenwoordigt de stem van klanten en marktpartijen binnen opdrachtgever en verbetert daarmee continu onze dienstverlening. Hierbij brengen wij vroegtijdig de snel veranderende omgeving in beeld om deze door te vertalen binnen opdrachtgever. Hoe zij dat doen? Door altijd in gesprek te blijven met hun klanten en marktpartijen. Het gesprek voeren met hun klanten over de veranderende energievraag. Dat is één van de primaire taken van de afdeling Klant & Markt. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het innen van de transportomzet en faciliteren zij de markt door het toewijzen van energiestromen. Je komt in een klein hecht team wat naast hard werken ook van gezelligheid houdt en voor elkaar klaar staat.

Gezien het feit dat zij op korte termijn deze tijdelijke versterking wensen, is de wens om snel te schakelen. Dus reageer vooral snel. Mocht je uitgenodigd worden voor een gesprek, dan zullen deze plaats vinden in de week van 13 juli 2020. Zorg dat je dan beschikbaar kan zijn. Duur van de opdracht zal vooralsnog zijn tot 1 oktober 2020, indien de vaste invulling nog niet is gevonden zal (telkens) met een maand worden verlengd.

Iets voor jou?

Voldoe jij aan het profiel en krijg je energie van het tijdelijke ondersteunen op het gebied van Business Control binnen deze Klant & Markt afdeling, dan zie ik graag je actuele CV, motivatie en gewenste salarisindicatie bij 32 uur per week inzetbaarheid tegemoet op dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, 06 – 52636489.