Bedrijfsjurist, Sliedrecht, 36-40 uur p/w

Voor wereldwijde marktleider in installatie- en handling- equipment voor zowel on- als offshore fundaties en installaties, zijn wij op zoek naar een Bedrijfsjurist om hun juridische team te versterken. Je komt te werken in een klein team van vier personen, gevormd door een Directeur Juridische Zaken, een Europees Patent Advocaat verantwoordelijk voor het beheer van de IE portefeuille, een Bedrijfsjurist en een Juridische Secretaresse die ondersteuning biedt, onder meer op het vlak van IE en compliance.

Als onderdeel van de juridische afdeling bij deze organisatie werk je, in samenwerking met collega’s in Sliedrecht en van de buitenlandse vestigingen van deze internationale organisatie, elke dag aan de wereld van morgen.

Met de groeiende vraag naar de oplossingen van deze klant in de markten waar zij actief is (offshore wind, coastal & civil, oil & gas en decommissioning) zijn we op zoek naar ondersteuning van een Bedrijfsjurist met enkele jaren aan relevante werkervaring, liefst opgedaan binnen de offshore industrie, die ondersteuning kan bieden op het vlak van contractonderhandeling/-vorming onder meer het beoordelen, adviseren en onderhandelen van commerciële contracten (verhuur, verkoop en inkoop), diverse werkzaamheden op het gebied van corporate governance, het definiëren, verder ontwikkelen en bewaken van het juridisch kennisniveau binnen deze organisatie en het implementeren van nieuwe contractvoorbeelden/-standaarden).

 

Wat kun je verwachten van deze organisatie?

Bij hen is er sprake van een informele werksfeer. Zij zijn collegiaal en werken met korte lijnen en open deuren en met een goede verstandhouding met de verschillende afdelingen en vestigingen. Om het onderlinge teamgevoel te versterken is er elke donderdagmiddag een bedrijfsborrel, is er bijvoorbeeld de organisatie-familiedag, het Paasontbijt, Sinterklaas en Kerstdiner/-BBQ.

Daarnaast bieden zij je een veelzijdige baan met een marktconform salaris en de ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak te (blijven) ontwikkelen. Verder bieden ze je een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 40 vrije dagen per jaar!

 

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding recht, bij voorkeur Nederlands recht;
  • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring als Bedrijfsjurist. Ervaring in een industriële / technische omgeving is een pre;
  • Je bent resultaatgericht, pragmatisch en goed in het stellen van prioriteiten;
  • Je vindt het boeiend om de juridische kaders te bewaken binnen een commerciële omgeving;
  • Je bent op juridisch vlak mondeling en schriftelijk communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Daarnaast kun je gemakkelijk en snel schakelen tussen mensen (van verschillende afdelingen) en dossiers en weet je te overtuigen;

Je wilt op fulltime basis (of bijna fulltime basis) aan de slag vanaf onze vestiging in Sliedrecht.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Voldoe je aan het profiel en ben je geinteresseerd in deze baan? Stuur dan per omgaande je actuele CV met persoonlijke motivatie naar dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer op 06-52636489.