(Assistent) Controller, St. Eustatius, 40 uur p/w

Zoek jij een mooie interim opdracht in de Cariben op St. Eustatius waarbij jij je bijdrage kan leveren bij de herziening van de begroting voor 2023? Lees dan dit profiel en reageer zsm! De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die direct dan wel op korte termijn hiervoor beschikbaar is. Opdrachtduur is ca. 2 maanden en mogelijk verlengd tot 31 maart 2023. Mooie locatie om te ‘overwinteren’ 馃檪

Ben jij als (Assistent) Controller binnen de overheid op zoek naar een once-in-a-life-time opdracht in het zonnige St. Eustatius op Caribische Eilanden? Dan is dit je kans!!

Wat ga je doen?
Van begrotingen en budgetten tot financi毛le regelgeving BBV. We hebben er ook in het Caribisch Gebied mee te maken. En jij in het bijzonder! In het Caribisch gebied op het mooie eiland Sint Eustatius heb jij binnen de Unit Finance als (Assistent) Controller een leuke en veelzijdige opdracht te vervullen. Je werkt met cijfers maar ook met veel leuke collega麓s!

In deze rol werk je mee aan de herziening van de begroting voor 2023 en volgende jaren. Onder leiding ben je mede aanspreekpunt bij de totstandkoming van de begrotingsvoorstellen, maar ook als het gaat om de financi毛le regelgeving en de implementatie daarvan. Je zorgt voor afstemming met de budgethouders en stakeholders als het gaat over de budgetmutaties. Bij jouw werk hoort ook het financieel interpreteren van de voornemens van de afdelingen en het adviseren over rechtmatigheid en doelmatigheid.

Een leuke en avontuurlijke functie voor ZZP’ers die toe zijn aan de volgende stap in hun carri猫re en dat in Caribische omstandigheden!

Naar wie is deze opdrachtgever op zoek?
路聽Je beschikt over een HBO diploma in de administratieve richting/boekhouding
路聽Je bent een rustige persoonlijkheid met een goede focus
路聽Je bent enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
路聽Je hebt 0-5 jaar werkervaring binnen de overheid
路聽Je hebt goede kennis en ervaring met Excel en AFAS
路聽Je hebt kennis en ervaring met de financi毛le wet- en regelgeving.
路 Je bent snel beschikbaar.

 

Wat biedt opdrachtgever?
Het project wordt gefinancierd door onze opdrachtgever op St. Eustatius. De lokale Algemene Bestedingsbelasting (ABB) is van kracht. Betalingen vinden maandelijks plaats tegen overlegging van een factuur met urenverantwoording. Naast een marktconform uurtarief, ontvangt de interim kandidaat ook maandelijkse autokosten vergoeding en daarnaast een maandelijkse huurkostenvergoeding.

Iets voor jou of iemand in je netwerk?
Heb je interesse, ben je op korte termijn beschikbaar en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag per omgaande je actuele CV m茅t persoonlijke onderbouwing voor deze functie evenals je uurtarief per mail op dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, bereikbaar op nummer 06 鈥 52 63 64 89