AO/IC Specialist, St. Eustatius, 40 uur p/w

Ben jij als ervaren AO/IC Specialist binnen de overheid op zoek naar een once-in-a-life-time opdracht in zonnig St. Eustatius op Caribische Eilanden? Dan is dit je kans!!

 

Wat ga je doen?

Waarom doe ik het? Wat moet ik doen? Wat leg ik vast? Welke kaders zijn er? Wat moet anders? Zijn dit vragen die jij jezelf stelt in je werk? De Unit Finance binnen St. Eustatius moet uitspraken doen over de rechtmatigheid, juistheid en volledigheid van processen en registraties. Daarvoor is er een goede interne beheersing van de processen nodig. Unit Finance zoekt een AO/IC, AO/IB, Verbijzonderde Interne Controle (VIC) medewerker die ervaring heeft op operationeel, tactisch en strategisch gebied. Van processen beschrijven op de werkvloer naar lijncontroles inbouwen tot het implementeren van de aanbevelingen van de accountant. Je kunt stevig advies geven en legt dit ook uit aan de hand van praktische voorbeelden.

 

In Control Statement

De komende periode gaan we het In Control Statement (ICS) moeten opzetten en verder uitbouwen. Daarom zoeken wij specifiek iemand die ervaring heeft met het opzetten van de processen. Wij zoeken specifiek iemand die ervaring heeft met het beschrijven van processen en daarin de interne beheersmaatregelen weet te benoemen. Welke controle wordt door wie uitgevoerd? Het resultaat van je inspanning is dat we de interne beheersing gaan uitvoeren. Periodiek zelf deze interne beheersmaatregel controleren, je bevindingen op een uniforme wijze vastleggen en de overdracht aan collega’s is een belangrijk onderdeel van je werk. Je moet kunnen omgaan met weerstand en het daarom goed kunnen uitleggen. Daarnaast kan je je kennis overdragen zodat na je vertrek de basis op orde is. Je krijgt alle ruimte om te helpen.

 

Naar wie is deze opdrachtgever op zoek

 • Wij zoeken AO/IC ’er die toe is aan een vervolgstap.
 • Je hebt relevante werkervaring in deze functie of in een functie die hier goed op aansluit.
 • Je beschikt over de bijbehorende opleidingen.
 • Je bent medio mei/begin juni voor fulltime beschikbaar.
 • Duur van de opdracht is vooralsnog vanaf medio mei / begin juni tot eind van het jaar 2022.

 

Benodigde expertise

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een gemeente op het gebied van AO/IB VIC.
 • Je kan goed werken in een politieke- bestuurlijke omgeving.
 • Goede kennis van de BBV.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring (bij voorkeur) met werken voor en in Caribisch Nederland.

 

Vergoeding

Het project wordt gefinancierd door onze opdrachtgever op St. Eustatius. De lokale Algemene Bestedingsbelasting (ABB) is van kracht. Betalingen vinden maandelijks plaats tegen overlegging van een factuur met urenverantwoording. Naast een marktconform uurtarief, ontvangt de interim kandidaat ook maandelijkse autokosten vergoeding en daarnaast een maandelijkse huurkostenvergoeding.

 

Iets voor jou of iemand in je netwerk?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag per omgaande je actuele CV mét persoonlijke onderbouwing voor deze functie evenals je uurtarief per mail op dirk.rozemeyer@servicingyou.nl

Voor meer informatie bel je naar Dirk Rozemeyer, bereikbaar op nummer +31 6 52 63 64 89.