Why Servicing You is good for you

Servicing You gelooft in een persoonlijke benadering en zal vóór, tijdens en ná de succesvolle bemiddeling het contact blijven onderhouden op een voor beide partijen bevredigende wijze. Ons doel is namelijk lange termijn tevredenheid voor alle partijen (opdrachtgever, kandidaat en Servicing You).

Bij Servicing You zijn we te allen tijde op zoek naar twee type kandidaten; enerzijds de interim professional die er de voorkeur aan geeft op tijdelijke basis bij verschillende opdrachtgevers actief te zijn. Anderzijds zijn wij op zoek naar goede kandidaten voor de invulling van vaste functies bij onze opdrachtgevers. Daarom maken wij in al onze communicatie daarin een helder onderscheid.

Wij hebben oprechte interesse in mensen. Goed luisteren is essentieel voor een juiste uitoefening van ons vak en kenmerkend voor de L.S.D.-werkwijze van Servicing You. L.S.D. staat daarbij voor Luisteren, Samenvatten en Doorvragen.


Interim Professionals

We ondersteunen en voorzien interim professionals graag in het verkrijgen van tijdelijke opdrachten die goed aansluiten bij hun expertise en persoonlijke uitdagingen. De praktijk leert dat opdrachtgevers bij voorkeur interim professionals inzetten, die het 'kunstje' reeds meerdere malen hebben verricht. U als interim professional wilt u echter graag verder ontwikkelen. Servicing You biedt hierin de juiste balans.

De interim opdrachten van Servicing You zijn vertrouwelijk en worden derhalve niet op onze site vermeld. Mocht u geïnteresseerd zijn in een persoonlijk gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.


Kandidaten

Servicing You ondersteunt en voorziet kandidaten graag in het verkrijgen van focus, duidelijkheid en richting. Wij bieden hulp bij cruciale beslissingen op uw carrièrepad. Vanuit uw perspectief streven wij naar die unieke bemiddeling, die garant staat voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De vacatures van Servicing You zijn vertrouwelijk en worden derhalve niet op onze site vermeld. Mocht u geïnteresseerd zijn in een persoonlijk gesprek dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij staan u graag te woord.


Wat wij bieden

  • Uitdagende opdrachten
  • Gunstige voorwaarden
  • Single point of contact
  • Helderheid en betrouwbaarheid
  • Nakoming van afspraken
  • Plezier in je werk
  • Houden (blijvend) contact

Schrijf je in