Additional services

Naast onze kernactiviteiten – het bieden van interim- & recruitmentoplossingen voor midden- & hoger kader financiële functies – biedt Servicing You tevens de volgende additionele diensten aan voor beide type kandidaten (interim & vast).


Onafhankelijke CV optimalisatie

Het zoeken naar een nieuwe interim- of vaste functie begint met het perfect op orde hebben van je Curriculum Vitae. Deze 'basis hygiëne' dient van uitmuntende kwaliteit te zijn, derhalve volledig en foutloos, heldere structuur, overzichtelijke lay-out, en dient tot slot in een paar pagina's aan te geven wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en waarom jij een ideale kandidaat bent voor de functie waarop je wilt solliciteren. Servicing You heeft hierin reeds vele jaren ervaring opgedaan en weet vanuit de markt wat als zeer prettig danwel wenselijk wordt ervaren. Benieuwd naar wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met Servicing You.


Linkedin profiel optimalisatie

Naast je 'basis hygiëne' CV zoals hierboven beschreven, is het vandaag de dag ook zeer belangrijk om je social media profielen goed op orde te hebben. Voor zakelijk gebruik is Linkedin veelal het meest gebruikte medium dat door potentiële opdrachtgevers danwel werkgevers wordt gecontroleerd aan de hand van je CV. Vandaar dat een juiste aansluiting op je CV van groot belang is; hierin kunnen en mogen geen afwijkingen naar voren komen. Daarnaast lezen we maar al te vaak in de pers, dat er nog steeds veel mensen zijn die 'niet handig' met hun privé social media (Hyves, Facebook, Twitter, etc) omgaan. Wil je weten wat Servicing You hierin voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Servicing You.


Servicing You

Kwaakhaven 24
2341 NW OEGSTGEEST
Nederland

Telefoon: +31 6 52 63 64 89

dirk.rozemeyer@servicingyou.nl
www.servicingyou.nl

KVK: 54252423
BTW: NL1406.76.922.B01

Share our site