Persoonlijk contact: onze ontmoeting!

Sinds 1 juli 2011 biedt Duinzigt Oegstgeest in een voormalig klooster een laagdrempelige, hoogwaardige kantooromgeving met bijzondere catering en een parkeerplek voor de deur. Zakelijk, professioneel én representatief. Persoonlijk én inspirerend.

Met andere woorden: een zorgvuldig uitgekozen uitvalsbasis waar ik graag het persoonlijke gesprek met jou als kandidaat aan ga om elkaar beter te leren kennen en te zien of jij op één van de uitstaande interim opdrachten/vacatures past.

Routebeschrijving

De locatie Duinzigt Oegstgeest bevindt zich aan de Rhijngeesterstraatweg 40D, links van het wandelbos. Bij aankomst bij nummer 40 links om het pand heen rijden, de entree zit bij de grote glazen luifel.

  • Neem op de A44 afslag 7 (Oegstgeest)
  • Volg de borden Oegstgeest
  • Ga op de eerste rotonde linksaf (Rhijngeesterstraatweg)
  • Duinzigt Oegstgeest bevindt zich aan je rechterhand, vlak na het bos
  • De ingang van het Duinzigt Oegstgeest zit aan de linkerkant van het pand

Zoek je een werkplek als ZZP'er?

Handig om te weten is, dat jij als zelfstandige ook bij Duinzigt Oegstgeest terecht kan om te flexwerken, of om een vaste kantoorruimte te huren. Het sfeervolle grand café is dé ontmoetingsplek van Duinzigt Oegstgeest en dient tevens als receptie.

Flexwerken bij Duinzigt Oegstgeest betekent werken wanneer en hoe lang jij dat wilt. Je betaalt alleen wat je gebruikt en je deelt alle faciliteiten van een professioneel kantoor met de andere Duinzigt gebruikers. Dit kan op twee manieren:

  • Met een lidmaatschap kun je flexbundels afnemen, van 10 tot 200 uur per maand. Hoe groter je bundel, hoe voordeliger je uurtarief. Hiermee kun je zelf per keer bepalen wanneer en hoe lang je werkt.
  • Wil je structureler flexwerken, dan is een vaste werkplek voor jou wellicht handiger én voordeliger.

Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen van het flexwerken. Gelieve bij uw inschrijving aan te geven, dat u via Servicing You bij Duinzigt Oegstgeest terecht bent gekomen. Met vriendelijke groet, en graag tot ziens bij Duinzigt Oegstgeest.Servicing You

Kwaakhaven 24
2341 NW OEGSTGEEST
Nederland

Telefoon: +31 6 52 63 64 89

dirk.rozemeyer@servicingyou.nl
www.servicingyou.nl

KVK: 54252423
BTW: NL1406.76.922.B01

Share our site