Recruitment honorarium

Dankzij onze snelheid van handelen, kleinschaligheid, efficiency en jarenlange achtergrond in de bemiddeling van kandidaten kunnen wij met onderstaand vermelde honoreringswijze een financieel gezonde onderneming voeren en verder uitbouwen.

Servicing You accepteert de opdracht op basis van een lage initiële search fee. Indien opdrachtgever daarbij een additionele MDI gedragstest danwel Drijfverentest wenst - afgenomen door gediplomeerde en gecertificeerde MDI Consultants – dan is dat zoals vanzelfsprekend mogelijk. Het honorarium, verminderd met de initiële search fee, wordt in rekening gebracht bij ondertekening van de (arbeids)overeenkomst tussen de opdrachtgever en kandidaat. Het honorarium van Servicing You bedraagt (inclusief de initiële search fee, excl. de afgenomen gedragstesten) 20% van het bruto vaste jaarsalaris van de door de opdrachtgever aangestelde kandidaat.

Servicing You geeft de voorkeur aan exclusiviteit voor elke recruitment-opdracht voor een periode van 6 weken. Voordat wij met de opdracht aanvangen, ontvangt de opdrachtgever een opdrachtbevestiging ter goedkeuring.

Wij staan in voor de kwaliteit van ons werk en hanteren daarom een vervangingsgarantie tot drie maanden na start van de opdracht door de aangestelde kandidaat.Servicing You

Kwaakhaven 24
2341 NW OEGSTGEEST
Nederland

Telefoon: +31 6 52 63 64 89

dirk.rozemeyer@servicingyou.nl
www.servicingyou.nl

KVK: 54252423
BTW: NL1406.76.922.B01

Share our site